Tanja Lukić na čelu zrenjaninskih ligašica

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Petak, 30. 05. 2014. | Komentara: 0

Tanja Lukić na čelu zrenjaninskih ligašica

ZRENJANIN - Na redovnoj godišnjoj Izbornoj skupštini  Foruma žena Gradskog odbora LSV Zrenjanin jednoglasnom  podrškom  za predsednicu je izabrana Tanja Lukić. 

LSV

Zrenjaninske ligašice podržale su Anu Pataki u njenoj kandidaturi za predsednicu Foruma žena LSV, a podršku su dobile i kandidatkinje za potpredsednice FŽ Ankica Dostanić, Marka Latas i Nataša Terbec. 

Nove članice Skupštine Foruma žena, koje će predstavljati zrenjaninsku organizaciju su: Jovanka Koprivica, Violeta Kučanda Bogasenieva i Marina Malo. 

Kako se navodi u saopštenju posle sednice, članice Foruma žena će nastaviti svoje aktivnosti i angažman u kreiranju stanačke politke i jačanju Lige socijaldemokrata Vojvodine.

(BILSV, 30.05.2014)



Forum žena LSV | Sreda, 30. 10. 2013. | Komentara: 0

Ligašice na sastanku predstavnica ženskih organizacija

NOVI SAD/BEOGRAD – Predstavnice Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine Nataša Šuljagić Terbec i Slavica Đurović  prisustvovale su sastanku predstavnica ženskih organizacija političkih partija koji je proteklog vikenda održan u Beogradu.
Forum žena LSV | Ponedeljak, 21. 10. 2013. | Komentara: 0

Predavanja o ravnopravnosti

ZRENJANIN - Gradski odbor Foruma žena LSV Zrenjanin je, nakon niza predavanja tokom leta na temu ljudskih prava, lustracije i restitucije, kao i radionica praktičnih znanja i veština iz oblasti komunikacije, proteklog vikenda nastavio sa edukativnim radom.
Forum žena LSV | Utorak, 08. 10. 2013. | Komentara: 0

Bezbednost dece je najvažnija

SOMBOR – Forum žena Lige socijaldemokrata Vojvodine započele su akciju o bezbednosti školske dece. Prva u nizu akcija održana je u petak, 4. oktobra ispred Gradske kuće, kada su aktivistkinje putem kratke ankete prolaznike pitale za mišljenje o ovoj aktuelnoj temi i razgovarale o predlozima za poboljšanje trenutne situacije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook