Gde je diplomirao Tomislav Nikolić?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 24. 04. 2012. | Komentara: 0

Gde je diplomirao Tomislav Nikolić?

NOVI SAD – Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov podnela je danas zahtev na jednom od privatnih novosadskih fakulteta da joj se odobri uvid u kompletan studentski dosije Tomislava Nikolića, koji je, prema zvaničnim podacima iz njegove biografije objavljenim na sajtu SNS, na tom fakultetu diplomirao.



Jerkova je rekla da je od izuzetnog značaja da građani Srbije shvate na koji način se Nikolić obrazovao, s obzirom na to da su apsolutno nejasne okolnosti pod kojima se školovao, završio fakultet i masterirao.

– To je važno zbog toga što se radi o čoveku koji je kandidat za predsednika Republike, koji se bavi javnim poslom i koji za svoju izgovorenu reč mora odgovarati – rekla je Jerkova. Dodala je da na fakultetu tvrde da je Nikolić tu samo odbranio master rad, iako se na sajtu SNS navodi da je on tu i diplomirao, zbog čega se istina mora utvrditi.

– Rečeno nam je da će nam u nekoliko narednih dana biti data povratna informacija o tome da li možemo dobiti uvid u njegov dosije. Ukoliko ne budemo bili u mogućnosti, to je očigledno veliki udarac za javnost i građane Srbije i to je nešto na čemu ćemo morati insistirati – zaključila je Jerkova.  

(BILSV, 24. 04. 2012.)



Izjave | Sreda, 14. 09. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Narušavanje ugleda Skupštine AP Vojvodine

BEOGRAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da je nedopustivo narušavanje ugleda Skupštine Vojvodine otkazivanjem njene sednice, ocenivši da je to jasan znak da "postoje varnice i konflikti" između vlada Srbije i Vojvodine.
Izjave | Sreda, 14. 09. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Pastor da kaže ko je odgovoran

NOVI SAD - Potpuno je skandalozno ono što se prekjuče dogodilo u Skupštini AP Vojvodine. Liga socijaldemokrtata Vojvodine insistira na tome da se utvrdi šta se desilo i čija je odgovornost za to što je na takav način otkazana sednica Skupštine" ocenila je danas potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević.
Izjave | Utorak, 13. 09. 2011. | Komentara: 0

Vratiti vlasnička i upravljačka prava nad imovinom Vojvođana

ZRENJANIN - Potpredsednik Gradskog odbora LSV Zrenjanin Tibor Vaš izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare da Vojvodini i svim njenim građanima mora pripasti sva imovina, koja je izgrađena njihovim parama, i da će Liga socijaldemokrata Vojvodine insistirati na doradi Predloga zakona o železnici.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook