Gde je diplomirao Tomislav Nikolić?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 24. 04. 2012. | Komentara: 0

Gde je diplomirao Tomislav Nikolić?

NOVI SAD – Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov podnela je danas zahtev na jednom od privatnih novosadskih fakulteta da joj se odobri uvid u kompletan studentski dosije Tomislava Nikolića, koji je, prema zvaničnim podacima iz njegove biografije objavljenim na sajtu SNS, na tom fakultetu diplomirao.



Jerkova je rekla da je od izuzetnog značaja da građani Srbije shvate na koji način se Nikolić obrazovao, s obzirom na to da su apsolutno nejasne okolnosti pod kojima se školovao, završio fakultet i masterirao.

– To je važno zbog toga što se radi o čoveku koji je kandidat za predsednika Republike, koji se bavi javnim poslom i koji za svoju izgovorenu reč mora odgovarati – rekla je Jerkova. Dodala je da na fakultetu tvrde da je Nikolić tu samo odbranio master rad, iako se na sajtu SNS navodi da je on tu i diplomirao, zbog čega se istina mora utvrditi.

– Rečeno nam je da će nam u nekoliko narednih dana biti data povratna informacija o tome da li možemo dobiti uvid u njegov dosije. Ukoliko ne budemo bili u mogućnosti, to je očigledno veliki udarac za javnost i građane Srbije i to je nešto na čemu ćemo morati insistirati – zaključila je Jerkova.  

(BILSV, 24. 04. 2012.)



Izjave | Četvrtak, 27. 06. 2024. | Komentara: 0

Vlast želi da ućutka svakog ko drugačije misli

Advokat i član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik objašnjava da se u slučajevima, kakav je zabrana ulaska u našu zemlju Feđi Štukanu, najčešće radi o diskrecionim ovlašćenjima, što znači da se ona sprovode bez kontrole i bez objašnjenja, a to vlast u Srbiji zloupotrebljava.
Saopštenja | Utorak, 25. 06. 2024. | Komentara: 0

Vučiću delfinarijum u Beogradu bitniji od pijaće vode za građane Vojvodine

Liga socijaldemkrata Vojvodine – VOJVOĐANI podseća predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića da 800.000 građana Vojvodine nema ispravnu pijaću vodu.
Saopštenja | Nedelja, 23. 06. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Po 127. put zahtevamo, rešite problem protivgradne zaštite!

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI po 127. put postavlja pitanje vlastima kada će rešiti problem protivgradne zastite.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook