GO LSV ovlastio Čanka za razgovore sa građanskim strankama

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 30. 01. 2014. | Komentara: 0

GO LSV ovlastio Čanka za razgovore sa građanskim strankama

NOVI SAD, 30. januar - Glavni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine ovlastio je večeras predsednika LSV Nenada Čanka da formira tim za razgovore sa drugim liderima stranaka građanske orijentacije radi stvaranja građanskog bloka za predstojeće izbore.

LSV

Glavni odbor LSV je odlučio da je razgovor na tu temu moguć sa Liberalno demokratskom partijom, Borisom Tadićem, Zajedno za Srbiju, Socijaldemokratskom unijom, sindikalnim organizacijama i strankama nacionalnih zajednica.

GO LSV je usvojio i odluku o formiranju i izboru Centralnog izbornog štaba koji je dobio zaduženje za pripremu samostalnog izlaska na izbore.
Nakon tih odluka, večerašnja sednica je prekinuta, a biće nastavljena u narednim danima kada Glavni odbor bude odlučivao o predlogu predsednika LSV za izbornu koaliciju.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Subota, 29. 06. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI: Građani se ne boje naprednjaka i njihovih zabrana

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva odgovornost lokalne vlasti u Kikindi, koja je sinoć zabranila održavanje festivala književnosti „Kikinda Short“, zbog, kako su naveli, „antisrpstva“ onih koji su predviđeni za govornike na festivalu.
Izjave | Četvrtak, 27. 06. 2024. | Komentara: 0

Vlast želi da ućutka svakog ko drugačije misli

Advokat i član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik objašnjava da se u slučajevima, kakav je zabrana ulaska u našu zemlju Feđi Štukanu, najčešće radi o diskrecionim ovlašćenjima, što znači da se ona sprovode bez kontrole i bez objašnjenja, a to vlast u Srbiji zloupotrebljava.
Saopštenja | Utorak, 25. 06. 2024. | Komentara: 0

Vučiću delfinarijum u Beogradu bitniji od pijaće vode za građane Vojvodine

Liga socijaldemkrata Vojvodine – VOJVOĐANI podseća predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića da 800.000 građana Vojvodine nema ispravnu pijaću vodu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook