Građani ne traže (samo) izvinjenje Elektrodistribucije, nego (i) utvrđivanje odgovornosti krivaca

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 03. 10. 2024. | Komentara: 0

Građani ne traže (samo) izvinjenje Elektrodistribucije, nego (i) utvrđivanje odgovornosti krivaca

Novi Sad, 3. oktobar 2024 – Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje rukovodstvu Elektrodistribucije da građani Vojvodine ne traže samo njihovo izvinjenje zbog skandala u vezi očitavanja brojila za električnu energiju, nego i odgovornost svih onih koji su doveli do ove situacije.

LSV

Tražimo da odgovorni podnesu ostavke, ali i iznesu sve detalje vezane za ovaj skandal.

Tražimo od nadležnih istražnih organa da pod hitno započnu postupak utvrđivanja odgovornosti onih koji su oštetili građane Vojvodine.

Funkcionisanje Elektrodistribucije još jedan je primer nestručnosti i bahatosti ove vlasti, ali i dokaz da je centralizovani sistem omča oko vrata države i njenih građana.

Sasvim je sigurno da, kada bi i dalje postojala Elektrovojvodina - ne bi bila moguća pljačka građana Vojvodine (i) preko računa za struju.

Maja Mrnuštik
odbornica u Skupštini grada Novog Sada 
i predsednica Gradskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI
Novi Sad



Iz medija | Subota, 24. 08. 2024. | Komentara: 0

Kad se voda u Zrenjanin vrati

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Marton vodio je dnevnik prošle nedelje i u njega zapisivao svoja zapažanja, razmišljanja i aktivnosti. Te dnevničke beleše objavio je „Danas“. Tekst prenosimo u celosti.
Saopštenja | Sreda, 21. 08. 2024. | Komentara: 0

Pod hitno uvesti stanje elementarne nepogode zbog suše

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od vlasti da pod hitno proglasi stanje elementarne nepogode zbog suše na teritoriji Republike Srbije i pomogne poljoprivrednim proizvođačima koji proizvode hranu u našoj zemlji. Samo prošle godine smo je izvezli u iznosu od 2,2 milijarde evra.
Saopštenja | Utorak, 20. 08. 2024. | Komentara: 0

Dačiću je mentor bio Milošević, velika je greška što 2000. nije lustriran

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI upozorava ministra unutrašnjih poslova Ivicu Dačića da prestane sa pretnjama opozicionim aktivistima i nevladinim organizacijama zbog navodnog pozivanja na rušenje ustavnog poretka.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook