Gradska vlast da hitno obelodani sve podatke u vezi nastupa Ražnatovićeve

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 01. 2015. | Komentara: 0

Gradska vlast da hitno obelodani sve podatke u vezi nastupa Ražnatovićeve

NOVI SAD, 8. decembar - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine poziva gradsku vlast da jasno potvrdi ili demantuje, da li će Svetlana Ražnatović nastupiti na Trgu Slobode 13. januara. 

LSV
Ako je to tačno, neophodno je da odmah bude obelodanjeno koliko tačno taj nastup košta, ko su ti sponzori i koliki će porez na to pevačica platiti. Svi ti podaci su izostali nakon što su sponzori i donatori platili prošli nastup Ražnatovićeve na Tamburica festu, pre  pola godine. 

Takođe, budući da već ima raspoložene donatore, gradska vlast bi trebalo da predoči da li im je ponudila da na isti način odreše kesu i pomognu u rešavanju brojnih gradskih problema ili bilo šta drugo van sfere šunda.
Isto tako, građanke i građani Novog Sada imaju pravo da znaju čime je to Novi Sad od gradske vlasti zaslužio drugi koncert Svetlane Ražnatović za pola godine? 

Osim što jasno, ponovo pokazuju da ne razumeju Novi Sad i njegovu kulturu, mogu li da nam ne nameću svoju „kulturu“? Postoji li još neko na estradi ko je vredan svih tih sponzora i donatora i novca ne utrošenog na druge brojne i značajne stvari za grad?

Nije li možda bolje program na trgu organizovati uz pomoć kulturnih delatnika iz Novog Sada i tako pomoći našim sugrađanima da nastupaju pred svojom publikom, a da pri tom nešto i zarade? Ili mislite da u našem gradu nema takvih? 

Gradski odbor 
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Novi Sad 



Saopštenja | Sreda, 03. 07. 2024. | Komentara: 0

Ekstremni desničar Arno Gujon krši zakone Srbije a Vlada ga nagrađuje novom funkcijom

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva nadležne organe da preispitaju rad Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu, koju je do pre mesec dana vodio francuski ekstremni desničar sa našim pasošem Arno Gujon, i utvrdi njegovu odgovornost.
Izjave | Ponedeljak, 01. 07. 2024. | Komentara: 0

Olenik: Postavljanjem Pahomija za mitropolita crkva uvredila svu decu i vernike

Unapređenjem Pahomija u mitropolita, Srpska pravoslavna crkva pokazala je koje vrednosti podržava, izdala je sve žrtve pedofilije i razočarala svoje vernike, kaže za Nova.rs advokat i član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik. 
Odbori LSV | Subota, 29. 06. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI: Građani se ne boje naprednjaka i njihovih zabrana

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva odgovornost lokalne vlasti u Kikindi, koja je sinoć zabranila održavanje festivala književnosti „Kikinda Short“, zbog, kako su naveli, „antisrpstva“ onih koji su predviđeni za govornike na festivalu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook