Grujić: Nedovoljno investicija u obrazovanje i druge segmente

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 29. 07. 2023. | Komentara: 0

Grujić: Nedovoljno investicija u obrazovanje i druge segmente

KIKINDA - Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Kikinde Miroslav Grujić zamerio je gradskoj vlasti nedostatak investicija u obrazovanje, ali i druge segmente društva.

LSV

- Ovo se više može nazvati izveštajem o neizvršenju budžeta. Ono malo što ste investirali u škole, uradili ste kada je inspekcija rekla da mora da se uradi. Rasveta je promenjena prošle godine na kikindskim ulicama, ali je loša i ne vidi se dobro. Nedovoljno je i asfaltiranih ulica – kazao je Grujić tokom rasprave o izveštaju o realizaciji budžeta grada Kikinde za period januar-jun 2023. godine.


 (SzILSV-Vojvođani, 29.7.2023)




Iz medija | Nedelja, 12. 06. 2011. | Komentara: 0

Još nedostaje politička volja da se Vojvodini vrati imovina

NOVI SAD - Predsednik Komisije Vlade Srbije zadužene za pripremu zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš, izjavio je za današnji Dnevnik da popis imovine AP Vojvodine postoji, ali da evidencija imovine nije ni neophodna ukoliko se novim zakonom definiše osnov za vraćanje imovine lokalnim samoupravama i Pokrajini.
Odbori LSV | Nedelja, 12. 06. 2011. | Komentara: 0

LSV Subotica: SVM se služi neistinama

SUBOTICA - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Subotica odbacio je optužbe iznete u saopštenju SVM u kojem je Liga napadnuta zbog sklapanja strateškog partnerstva sa Demokratskom strankom nakon izbora za Mesne zajednice.
Izjave | Sreda, 08. 06. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Kako državni organ može da ima slavu?

BEOGRAD - Kako je moguće da državni organ u sekularnoj državi ima slavu " upitao je danas u Skupštini Srbije predsednik Lige socijademokrata Vojvodine Nenad Čanak premijera Mirka Cvetkovića. Naime, kako je rekao, on je dobio poziv od Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije u kojem piše da ga pozivaju na "proslavu dana Ministarstva, dana policije i slave policije".



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook