Grujić: RTV je zapostavljen u odnosu na RTS

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 14. 09. 2012. | Komentara: 0

Grujić: RTV je zapostavljen u odnosu na RTS

NOVI SAD – Pokrajinski sekretar za informacije Slaviša Grujić izjavio je danas da je država zapostavila Radio-televiziju Vojvodine (RTV) u odnosu na Radio-televiziju Srbije (RTS).

Slaviša Grujić

Grujić je podsetio da je država uložila u obnovu zgrada RTS-a koje su oštećene u NATO bombardovanju 1999, dok RTV još radi u iznajmljenom objektu, a ništa nije učinjeno da pokrajinski javni servis dobije zgradu umesto one koja je potpuno uništena tokom bombardovanja. On je naveo i da je u međuvremenu izgrađen "velelepni" Avalski toranj, dok predajnici RTV-a nisu obnavljani.  Grujić je ocenio da je stanje na medijskoj sceni u Srbiji "sve gore" pre svega jer se problemi ne rešavaju već se nagomilavaju.

(BILSV, 14. 09. 2012.)



Iz medija | Ponedeljak, 04. 06. 2012. | Komentara: 0

Vojvodina više ne sme da podnosi najveći teret krize

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš veruje da će demokrate i socijalisti uspeti da postignu dogovor o formiranju nove vlade, uprkos polemikama koje se ovih dana otvaraju u javnosti, pre svega oko izbora trećeg koalicionog partnera.
Odbori LSV | Subota, 02. 06. 2012. | Komentara: 0

Obezbediti jednake šanse u društvu

ZRENJANIN - Predsednik Saveta za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom i član gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin, Stevica Radu, posetio je petu po redu Mini olimpijadu vojvođanskih Udruženja za pomoć MNRO, pod nazivom "Uprkos svemu - dohvati život".
Izjave | Petak, 01. 06. 2012. | Komentara: 0

Nema saradnje sa četničkim vojvodom

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i republički poslanik Bojan Kostreš izjavio je za „Dnevnik” da su poslanici LSV bojkotovali zakletvu Tomislava Nikolića jer ne mogu da ignorišu „činjenicu da se na mesto predsednika inauguriše čovek koji je više puta kršio pravila ponašanja i zaobilazio činjenice”.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook