Hitno obezbediti sve pružne prelaze!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 11. 11. 2018. | Komentara: 0

Hitno obezbediti sve pružne prelaze!

Novi Sad, 11. novembar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorava na neispravnost železničkih rampi na pružnim prelazima u Vojvodini.

Građani su već mesecima svedoci nebrige nadležnih organa koji ne čine ništa da osposobe železničke rampe. Poslednji primeri prolaska voza uz podignutu rampu zabeleženi su u zrenjaninskom naselju 4. jul.

LSV

Građani koji se kreću saobraćajnicama preko neobezbeđenih pružnih prelaza u velikoj su opasnosti i pravo je čudo kako se još nisu dogodile nesreće sa fatalnim ishodom. 

Da li je potrebno da neko pogine da bi nadležni iz „Infrastruktura železnice Srbije“ reagovali?

Iz ovog državnog preduzeća stižu informacije da je svih 2.138 pružnih prelaza obezbeđeno. Na koji način? Slično ovom primeru u Zrenjaninu?

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži hitnu reakciju nadležnih u preduzeću „Infrastruktura železnice Srbije“. Reagujte dok ne bude kasno! 

Potpredsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
mr Dejan Čapo



Izjave | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Jovanović razgovarao sa predstavnicima Grada Rijeke

RIJEKA - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović, u okviru trodnevne posete Rijeci, sastao se danas sa predstavnicima tog hrvatskog grada i sa njima razgovarao o mogućim vidovima saradnje. Jovanović se sastao sa predsednicom Gradskog vijeća Doroteom Pešić-Bukovac i zamenicima gradonačelnika Rijeke Željkom Jovanovićem i Miroslavom Matešićem.
Omladina LSV | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Potpisan Sporazum o saradnji LSVO i SDP BiH

ZRENJANIN - Omladina Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu bila je tokom vikenda domaćin delegaciji Foruma mladih Socijaldemokratske partije (SDP) Bosne i Hercegovine iz Lukavca. Cilj posete bilo je potpisivanje Sporazuma, kojim je dogovorena saradnja dve organizacije na nivou gradova Zrenjanina i Lukavca, a sa ciljem razvoja prijateljskih veza i saradnje u oblastima kulture, sporta, turizma, ekonomije i politike.
Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Tribina o zdravlju u Beočinu

BEOČIN - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Beočin organizovao je nedavno u tom mestu tribinu povodom Svetskog dana zdravlja. Predavanje na temu "Preventiva i dijagnostika bolesti" održala je dr Živka Zubanov specijalista radiolog Vojne bolnice.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook