Hitno obezbediti sve pružne prelaze!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 11. 11. 2018. | Komentara: 0

Hitno obezbediti sve pružne prelaze!

Novi Sad, 11. novembar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorava na neispravnost železničkih rampi na pružnim prelazima u Vojvodini.

Građani su već mesecima svedoci nebrige nadležnih organa koji ne čine ništa da osposobe železničke rampe. Poslednji primeri prolaska voza uz podignutu rampu zabeleženi su u zrenjaninskom naselju 4. jul.

LSV

Građani koji se kreću saobraćajnicama preko neobezbeđenih pružnih prelaza u velikoj su opasnosti i pravo je čudo kako se još nisu dogodile nesreće sa fatalnim ishodom. 

Da li je potrebno da neko pogine da bi nadležni iz „Infrastruktura železnice Srbije“ reagovali?

Iz ovog državnog preduzeća stižu informacije da je svih 2.138 pružnih prelaza obezbeđeno. Na koji način? Slično ovom primeru u Zrenjaninu?

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži hitnu reakciju nadležnih u preduzeću „Infrastruktura železnice Srbije“. Reagujte dok ne bude kasno! 

Potpredsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
mr Dejan Čapo



Odbori LSV | Subota, 09. 04. 2011. | Komentara: 0

Prevencija je najbolji lek

ZRENJANIN - Povodom Međunarodnog dana zdravlja, koji se svake godine obeležava 7. aprila na dan kada je pri Ujedinjenim nacijama osnovana Svetska zdravstvena organizacija, u Maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina, u organizaciji Gradske organizacije Foruma žena LSV Zrenjanin, upriličena je tribina na temu "Prevencija umanjuje rizik".
Izjave | Petak, 08. 04. 2011. | Komentara: 0

Jovanović uručio pakete u naselju Bangladeš

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i direktor Centra za socijalni rad Gojko Vujnović posetili su danas, povodom Svetskog dana Roma posetili danas naselje Bangladeš i tom prilikom stanovnicima ovog romskog naselja uručili pakete pomoći. Nakon obilaska nekoliko porodica kojima je predao pakete, Jovanović je čestitao prisutnim članovima ove zajednice i svim građanima i građankama romske nacionalnosti Svetski dan Roma.
Izjave | Petak, 08. 04. 2011. | Komentara: 0

Preko 400 miliona dinara za ugrožena područja Srednjeg i Severnog Banata

NOVI SAD - Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, na čijem je čelu funkcioner LSV, Daniel Petrović izdvojio je urgentno preko 400 miliona dinara za posebno ugrožena područja Severnog i Srednjeg Banata, kao i za ostala područja na teritoriji AP Vojvodine ugrožena podzemnim i površinskim vodama.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook