Hoćemo raspravu o NIS u Skupštini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 09. 09. 2014. | Komentara: 0

Hoćemo raspravu o NIS u Skupštini

BEOGRAD – Govoreći o inicijativi Lige socijaldemokrata Vojvodine da se na dnevni red Skupštine Vojvodine uvrsti tema privatizacije Naftne industrije Srbije, šef poslaničke grupe LSV u pokrajinskom parlamentu Branislav Bogaroški objašnjava za Kurir da ako neko uvažava njegovu stranku kao partnera, onda treba i da se izjasni. 

LSV

– U proteklih šest godina, otkako je privatizovan NIS, podneli smo 37 inicijativa da se o privatizaciji NIS raspravlja u pokrajinskom parlamentu i utvrde mehanizmi za obeštećenje Vojvodine. Naš predlog je da se u vlasničkom udelu Srbije utvrdi i deo koji pripada Vojvodini. Ne uslovljavamo mi ni SNS, ni DS. Ako nas neko uvažava kao partnera, želi da sarađuje sa LSV, onda treba da se izjasni i o tome – objašnjava Bogaroški.       

(BILSV, 09. 09. 2014) 





Događaji | Utorak, 08. 11. 2011. | Komentara: 2

Sedlarević: Srbija je visoko centralizovana država

BEOGRAD - Ustav Srbije je loš put koji izaziva mnogo nesreća i najekonomičniji pristup promeni takvog stanja je deaktiviranje pojedinih odredbi, rečeno je danas na okruglom stolu Yucoma povodom petogodišnjice usvajanja Ustava.
Odbori LSV | Utorak, 08. 11. 2011. | Komentara: 0

U Bačkoj Topoli obeležavanje Dana borbe protiv fašizma

BAČKA TOPOLA - „Fašizam ovde neće proći" moto je tribine kojom će LSV u Bačkoj Topoli u sredu 9. novembra obeležiti Međunarodni dan borbe protiv fašizma, ksenofobije i antisemitizma - najavili su na današnjoj konferenciji za novinare predsednik Opštinske organizacije LSV Bačka Topola Karolj Vekonj i šef Izbornog štaba Opštinskog odbora LSV Bačka Topola Dejan Keresteš.
Najave | Utorak, 08. 11. 2011. | Komentara: 0

Obeležavanje Dana borbe protiv fašizma u Bačkoj Topoli

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine organizovaće u sredu 9. novembra u 18 časova u bioskopskoj sali Doma kulture u Bačkoj Topoli, tribinu povodom Međunarodnog dana borbe protiv fašizma, ksenofobije i antisemitizma.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook