I jedan četnički vojvoda je već previše

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Četvrtak, 17. 01. 2013. | Komentara: 0

I jedan četnički vojvoda je već previše

NOVI SAD, 17. januar - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine apeluje na vlast i pravosuđe da se Nikola Kalabić, saradnik fašističkog okupatora ne rehabilituje.

LSV

Najoštrije se tome protivimo, jer bi rehabilitacija ljudi poput njega i Dragoljuba Mihailovića bila ne samo poraz pravde i falsifikovanje istorije, već i besramno gaženje njihovih žrtava.
Ukoliko do toga dođe, sledeći korak je da te četničke vojvode dobiju ulice i trgove.
Podsećamo da je na čelu Srbije četnički vojvoda Tomislav Nikolić.
Smatramo da je i to već previše.

Omladina
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.
Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook