I Srbija što pre da bude deo evropske porodice

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 23. 01. 2012. | Komentara: 1

I Srbija što pre da bude deo evropske porodice

NOVI SAD, 23. januar – Liga socijaldemokrata Vojvodine čestita građanima Republike Hrvatske koji su na referendumu dali glas članstvu u Evropskoj uniji.

Aleksandra Jerkov

Opredeljenje građana za budućnost u EU svakako ne treba meriti po izlaznosti građana na taj referendum, već po trudu i radu koji je Hrvatska godinama ulagala u taj evropski put.

Za razliku od Hrvatske u Srbiji postoji jak antievropski blok od onih koji su jasno protiv Evrope i onih koji su juče hteli da budemo mrlja na evropskom tepihu, a danas se pretvaraju da su za evropske integracije.

Očekujemo da se Srbija što pre izbori sa svim preprekama i da što pre bude deo evropske porodice, gde joj je i mesto.


Narodna poslanica
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandra Jerkov



Odbori LSV | Sreda, 09. 03. 2011. | Komentara: 0

Apoteka oslobođa prostor za policiju

NOVI SAD - Selidba uprave Apoteke Novi Sad iz prostora gde treba da se otvori nova policijska ispostava kod Satelitske pijace treba da počne sledeće nedelje, najavio je na današnjoj konferenciji za novinare u gradskom parlamentu predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović.
Izjave | Utorak, 08. 03. 2011. | Komentara: 0

Predsedništvo LSV zauzeće stav o predlogu za rekonstrukciju Vlade Vojvodine

NOVI SAD - Komentarišući početak pregovora o rekonstrukciji Vlade Vojvodine, potpredsednik pokrajinske vlade Dušan Jakovljev rekao je za današnji Dnevnik da će konačan stav Lige socijaldemokrata Vojvodine o tom predlogu doneti njeno Predsedništvo.
Forum žena LSV | Utorak, 08. 03. 2011. | Komentara: 0

Politički aktivizam i solidarnost žena

ZRENJANIN - Forum žena Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovao je, povodom Dana žena tibinu o emancipaciji žena, rodnoj ravnopravnosti i ostalim pitanjima koja se bave boljim položajem i zauzimanjem što boljih pozicija u našem savremenom okruženju.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook