I Srbija što pre da bude deo evropske porodice

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 23. 01. 2012. | Komentara: 1

I Srbija što pre da bude deo evropske porodice

NOVI SAD, 23. januar – Liga socijaldemokrata Vojvodine čestita građanima Republike Hrvatske koji su na referendumu dali glas članstvu u Evropskoj uniji.

Aleksandra Jerkov

Opredeljenje građana za budućnost u EU svakako ne treba meriti po izlaznosti građana na taj referendum, već po trudu i radu koji je Hrvatska godinama ulagala u taj evropski put.

Za razliku od Hrvatske u Srbiji postoji jak antievropski blok od onih koji su jasno protiv Evrope i onih koji su juče hteli da budemo mrlja na evropskom tepihu, a danas se pretvaraju da su za evropske integracije.

Očekujemo da se Srbija što pre izbori sa svim preprekama i da što pre bude deo evropske porodice, gde joj je i mesto.


Narodna poslanica
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandra Jerkov



Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.
Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook