Identifikovan napadač na prostorije LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 21. 03. 2012. | Komentara: 0

Identifikovan napadač na prostorije LSV

SREMSKI KARLOVCI – Policija je otkrila napadača na prostorije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Sremskim Karlovcima, koji je krajem novembra prošle godine ukrao tablu sa nazivom stranke ispred stranačkih prostorija, potvrđeno je u Opštinskom odboru LSV Sremski Karlovci.

LSV

Kako je navedeno, policija je tablu danas vratila i obavestila je o identitetu napadača. Prema podacima policije, reč je o Nebojši Bogdanovu iz Sremskih Karlovaca, kojem je ovo već drugi napad na prostorije LSV, jer je on u avgustu 2011. razbio prozore i vrata na toj kancelariji. Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje da će napadač biti adekvatno kažnjen, pogotovo što mu ovo nije bio prvi put. Karlovački ligaši dodaju da policija još uvek nije uspela da identifikuje lica koja su u februaru ove godine razbila staklo na ulaznim vratima prostorija LSV u Sremskim Karlovcima, ali se očekuje da bi i taj slučaj uskoro mogao dobiti epilog.

(BILSV, 21. 03. 2012.)



Saopštenja | Subota, 21. 01. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučiću, potpiši plan

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od predsednika Srbije Aleksandra Vučića da prestane da se igra sa budućnošću Srbije i njenih građana i da što pre prihvati sporazum o međusobnim odnosima Srbije i Kosova, koji su predložili francuski predsednik Emanuel Makron i nemački kancelar Olaf Šolc.

Saopštenja | Petak, 20. 01. 2023. | Komentara: 0

LSV: Zrenjaninski naprednjaci gaze demokratiju u maniru Severne Koreje

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je vlast Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije u Zrenjaninu u potpunosti obesmislila instituciju Saveta mesne zajednice i da bi im i režim u Severnoj Koreji pozavideo na izboru metoda onemogućavanja nastupa na izborima kandidata koji nisu iz vladajućih opcija.
Iz medija | Petak, 20. 01. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Zrenjaninu su potrebne promene

Mi se ne mirimo sa centralizacijom koja guši sve izvan Beograda. Nećemo da ćutimo na činjenicu da je zarada radnika u Vojvodini za 20.000 dinara niža od zarade u Beogradu, a 5% niža od prosečne zarade u Republici Srbiji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook