Identifikovan napadač na prostorije LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 21. 03. 2012. | Komentara: 0

Identifikovan napadač na prostorije LSV

SREMSKI KARLOVCI – Policija je otkrila napadača na prostorije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Sremskim Karlovcima, koji je krajem novembra prošle godine ukrao tablu sa nazivom stranke ispred stranačkih prostorija, potvrđeno je u Opštinskom odboru LSV Sremski Karlovci.

LSV

Kako je navedeno, policija je tablu danas vratila i obavestila je o identitetu napadača. Prema podacima policije, reč je o Nebojši Bogdanovu iz Sremskih Karlovaca, kojem je ovo već drugi napad na prostorije LSV, jer je on u avgustu 2011. razbio prozore i vrata na toj kancelariji. Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje da će napadač biti adekvatno kažnjen, pogotovo što mu ovo nije bio prvi put. Karlovački ligaši dodaju da policija još uvek nije uspela da identifikuje lica koja su u februaru ove godine razbila staklo na ulaznim vratima prostorija LSV u Sremskim Karlovcima, ali se očekuje da bi i taj slučaj uskoro mogao dobiti epilog.

(BILSV, 21. 03. 2012.)



Saopštenja | Petak, 28. 10. 2022. | Komentara: 0

LSV: Utvrditi ko je kriv sa skandal za vakcinama i strogo kazniti odgovorne

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od novimenovane ministarke zdravlja u Vladi Republike Srbije Danice Grujičić da što pre iznese sve detalje vezane za skandal prilikom kojeg je u Ginekološko-akušerskoj klinici „Narodni front“ u Beogradu, 600 beba umesto BCG vakcine, primilo fiziološki rastvor.
Saopštenja | Četvrtak, 27. 10. 2022. | Komentara: 0

LSV ne daje novom kabinetu Ane Brnabić sto dana, jer je ovo preslikana stara vlada

Liga socijaldemokrata Vojvodine, a sigurni smo i većina Vojvođana, neće dati novoizabranom kabinetu Ani Brnabić nikakvih sto dana roka u kojem njen tim treba da pokaže koliko je sposoban.
Saopštenja | Sreda, 26. 10. 2022. | Komentara: 0

LSV na konferenciji u Južnom Tirolu: Nastavljamo borbu za Evropu regija

Sekretarka za međunarodnu saradnju Lige socijaldemokrata Vojvodine Dejana Đurđević prisustvovala je konferenciji i Generalnoj skupštini političke stranke „Süd-Tiroler Freiheit –Sloboda za Južni Tirol“, zajedno sa predstavnicima Škotske, Bavarske, Severnog Šlezviga i Transilvanije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook