Identifikovan napadač na prostorije LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 21. 03. 2012. | Komentara: 0

Identifikovan napadač na prostorije LSV

SREMSKI KARLOVCI – Policija je otkrila napadača na prostorije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Sremskim Karlovcima, koji je krajem novembra prošle godine ukrao tablu sa nazivom stranke ispred stranačkih prostorija, potvrđeno je u Opštinskom odboru LSV Sremski Karlovci.

LSV

Kako je navedeno, policija je tablu danas vratila i obavestila je o identitetu napadača. Prema podacima policije, reč je o Nebojši Bogdanovu iz Sremskih Karlovaca, kojem je ovo već drugi napad na prostorije LSV, jer je on u avgustu 2011. razbio prozore i vrata na toj kancelariji. Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje da će napadač biti adekvatno kažnjen, pogotovo što mu ovo nije bio prvi put. Karlovački ligaši dodaju da policija još uvek nije uspela da identifikuje lica koja su u februaru ove godine razbila staklo na ulaznim vratima prostorija LSV u Sremskim Karlovcima, ali se očekuje da bi i taj slučaj uskoro mogao dobiti epilog.

(BILSV, 21. 03. 2012.)



Akcije/Kampanje | Sreda, 14. 07. 2010. | Komentara: 0

Hiljadu zastava lepršalo u čast LSV i Vojvodine

NOVI SAD - Hiljadu zastava AP Vojvodine proneli su juče članovi i simpatizeri Lige socijaldemorata Vojvodine centralnim ulicama Novog Sada u sklopu proslave 20 godina od osnivanja stranke. Kako je na kraju šetnje, pred zgradom Muzeja revolucije istakao lider LSV Nenad Čanak, ulice Novog Sada pamte mnogo, pa su zapamtile antiratna okupljanja od pre 20 godina
Akcije/Kampanje | Petak, 09. 07. 2010. | Komentara: 0

Liga je oštrica decentralizacije Srbije

EČKA - Direktor Instituta evropskih regiona iz Salzburga Franc Šausberger istakao je danas da je Liga socijaldemokata Vojvodine oduvek bila oštrica borbe za regionalizaciju i decentralizaciju Srbije, te da je mnogo toga postignuto na tom polju.
Edukacija LSV | Nedelja, 27. 06. 2010. | Komentara: 0

"Politička edukacija"

Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) organizovao je za funkcionere i funkcionerke LSV seminar "Politička edukacija" u dve etape. Od 25. do 27. juna 2010. godine na Andrevlju u Centru za privredno-tehnolški razvoj održan je prvi deo seminara.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook