Ima volje za borbu protiv korupcije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 12. 11. 2011. | Komentara: 0

Ima volje za borbu protiv korupcije

BEOGRAD - Komentarišući činjenicu da vladajuća koalicija nikako da usvoji Zakon o poreklu imovine portparolka i narodna poslanica LSV Aleksandra Jerkov rekla je za list Danas da ne bi išla tako daleko u oceni da vladajuća koalicija ne želi da usvoji taj zakon.

Aleksandra Jerkov

- Verujem da vlada i nadležna ministarstva imaju nameru da to urade, kao što su usvojili i druge antikorupcijske zakone, poput Zakona o oduzimanju imovine stečene izvršenjem krivičnog dela. Kada će se to dogoditi, treba pitati Ministarstvo finansija i Ministarstvo pravde. Nažalost, mnoge stvari u Srbiji se ne dešavaju brzinom kojom bismo želeli - istakla je Jerkova.

(BILSV, 12. 11. 2011.)



Odbori LSV | Četvrtak, 12. 01. 2012. | Komentara: 1

MUP hitno da reši problem sa registracijom vozila u Novom Sadu

Novi Sad, 12. januar – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad zahteva od Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije da hitno reši problem sa registracijom vozila i prekine sa ponižavanjem građana.
Izjave | Četvrtak, 12. 01. 2012. | Komentara: 0

Kadrovi URS da napuste funkcije u Novom Sadu

NOVI SAD – Komentarišući jučerašnja dešavanja na sednici Skupštine grada Novog Sada i odustajanje od smene kadrova Ujedinjenih regiona Srbije sa funkcija u Gradskoj kući i javnim preduzećima, portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov istakla je u izjavama za Politiku i list Danas da bi predstavnici URS-a trebalo da podnesu ostavke na gradske funkcije.
Izjave | Četvrtak, 12. 01. 2012. | Komentara: 0

Sporna jedino zgrada VANU

BEOGRAD – Na spisku imovine koja će biti vraćena Vojvodini, sporna je jedino Vojvođanska akademija nauka i umetnosti (VANU), odnosno zadužbinsko zdanje u Novom Sadu u kojem već dvadesetak godina radi ogranak Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU), pišu danas Večernje novosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook