IN MEMORIAM Miloš Đ. Šibul (1977-2021)

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 12. 11. 2021. | Komentara: 0

IN MEMORIAM Miloš Đ. Šibul (1977-2021)

Sve je danas uspeo da nas rastuži, a celog života se trudio da nas nasmeje i raspoloži.

LSV

Iznenada i bez pozdrava, u svojoj 45. godini, napustio nas je naš drugar, prijatelj, brat, suprug i otac, a pre svega velik čovek Miloš Đ. Šibul. 

Bio je jedan od prvih kikindskih ligaša, bio je u nekoliko mandata i predsednik GrO LSV Kikinda. Borio se za Kikindu i Vojvodinu kao odbornik, ali i kao pokrajinski poslanik. 

Paor u svom velikom srcu čuvao je tradiciju ovog kraja i ponosno pokrenuo manifestaciju "Bal paora". 
Možemo još puno pričati o njemu, a to ćemo i raditi u budućnosti čuvajući uspomenu na našeg Miloša.



Izjave | Četvrtak, 08. 12. 2011. | Komentara: 0

Ukida se godišnja registracija traktora!

NOVI SAD - Veoma sam zadovoljan činjenicom da je posle više od osam meseci usvojena inicijativa LSV, da su ministar poljoprivrede Dušan Petrović i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić podržali našu ideju da dođe do promene Zakona o bezbednosti saobraćaja i da se registracija traktora vrši samo jednom, po kupovini traktora, a ne svake godine kako je u novom zakonu pisalo – izjavio je danas zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.
Događaji | Sreda, 07. 12. 2011. | Komentara: 0

Otvorena hladnjača na Najlon pijaci

NOVI SAD – Hladnjača novosadskog Javnog komunalnog preduzeća "Tržnica" otvorena je danas na Najlon pijaci i služiće za skladištenje poljoprivrednih proizvoda i sve vrste hrane.
Događaji | Sreda, 07. 12. 2011. | Komentara: 0

Poboljšan Regionalni prostorni plan

NOVI SAD – Skupština AP Vojvodine usvojila je danas odluku o Regionalnom prostornom planu AP Vojvodine, a potpredsednica Skupštine AP Vojvodine i poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević istakla je tokom rasprave da je LSV podržala taj plan jer je on osnova daljeg razvoja Pokrajine, na osnovu kojeg će se u budućnosti donositi sve odluke, izvršavati svi planovi i pripremati svi dokumenti u vezi s razvojem i funkcionisanjem Pokrajine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook