Institucije da reaguju povodom opasne izjave Kapetana Dragana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 27. 05. 2020. | Komentara: 0

Institucije da reaguju povodom opasne izjave Kapetana Dragana

NOVI SAD – Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidat za republičkog poslanika Ujedinjene demokratske Srbije Robert Kolar izjavio je se nada da nadležni državni organi neće lako preći preko izjave Dragana Vasiljkovića, poznatijeg kao Kapetan Dragan, u kojoj kaže da su ubice Zorana Đinđića heroji. On je u izjavi za televiziju Nova S istakao da očekuje i da državni organi reaguju povodom takve opasne izjave.

LSV

- Izjave ovog osuđenog ratnog zločinca me ne čude, tim pre jer sam svedočio njegovim izjavama i, na žalost, postupcima, još devedesetih godina. Ono što je poseban problem je evidentan porast rehabilitacije ratnih zločinaca u našem društvu i njihova medijska prisutnost. Ako se borimo za društvo u kom postoji sloboda govora, onda se moramo boriti i za društvo u kom postoji odgovornost za izgovoreno, u kom postoje zakoni koji  se jednako primenjuju na sve, u kom postoji odgovornost medija i nadležnih institucija, te se iskreno nadam da ovog puta, preko ovako opasne izjave, nadležne neće tek tako preći – kazao je Kolar.

(SzILSV, 27.05.2020)




Najave | Nedelja, 25. 03. 2012. | Komentara: 0

Preuzmite video materijal sa tribine iz Futoga

Video materijal sa izjavom Nenada Čanka
možete preuzeti sa sajta Infobiroa
http://www.infobiro.tv/index.php

Ili skinuti sa našeg servera
ftp://remote.lsv.org.rs/
Izjave | Nedelja, 25. 03. 2012. | Komentara: 0

Vlada je ispunila obećano

NOVI SAD - Mi smo podržali Vladu koja je obećala tri stvari: prvo je beli šengen, drugo je završetak saradnje sa Haškim tribunalom i treće je set evropskih zakona koji će ubrzati pristupanje EU. Sve tri stvari su urađene – rekao je sinoć na tribini Lige socijaldemokrata Vojvodine u Futogu predsednik LSV Nenad Čanak.
Iz medija | Subota, 24. 03. 2012. | Komentara: 0

Privući investitore

PANČEVO - Predsednica Izvršnog odbora Gradskog odbora LSV Pančevo Marinika Čobanu, odgovarajući na pitanje „Kako smanjiti nezaposlenost?“, za Blic je izjavila da je za povećanje zaposlenosti potrebno privući investitore.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook