Ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Petak, 16. 06. 2017. | Komentara: 0

Ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini

NOVI SAD - Genaralni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš rekao je za list Danas da Ana Brnabić ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini.

LSV

- Ana Brnabić bi mogla da ostane zapamćena u modernoj istoriji Srbije ne samo kao prva premijerka nego i kao predsednica vlade koja je prva shvatila da Vojvodina nije problem nego rešenje i da APV iskoristi kao most između Srbije i EU. Naravno, poštovanjem Ustava i vraćanjem pokrajinskoj vladi na upravu onoga što se u Vojvodini zaradi pokazala bi i da na najbolji način razume i želi da primeni evropske vrednosti – ocenio je Kostreš.

Međutim, kako kaže, da li će iskoristiti šansu, vreme će pokazati.

 
(BILSV, 16. JUN 2017)



Iz medija | Petak, 31. 05. 2019. | Komentara: 0

Parlament mora biti mesto gde se događa demokratija

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da parlament mora biti mesto gde se suštinski događa demokratija. U intervjuu Hrvatskoj riječi on kaže da je tragedija što je parlament po ovom principu preglasavanja većine doveden u poziciju da opozicioni predlozi skoro nikada ne ulaze u skupštinsku raspravu, a kamoli da budu izglasani. 
Iz medija | Sreda, 15. 05. 2019. | Komentara: 0

Srbija se mora suočiti sa sobom i pogledati u očišćeno ogledalo

U cijeloj regiji, pa i u Europi, dolazi do povijesnih revizionizama kao izgovora za banditsko ponašanje, rekao je za Glas Slavonije Nenad Čanak, predsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine. U razgovoru za taj mediji, list navodi da je Čanak poznat je kao jedan je od najdosljednijih kritičara režima Slobodana Miloševića i srpske agresije na Hrvatsku i BiH.
Iz medija | Utorak, 14. 05. 2019. | Komentara: 0

Ima nas koji živimo van Beograda

U Srbiji se broj učesnika nekog skupa smatra za vrhunski dokaz uspešnosti skupa, a o porukama skupa i naročito o njihovoj dubini i trajnosti kao da više niko ne vodi računa - Savez za Srbiju neće promeniti ništa u ovoj državi, rekao je u razgovoru za Užičku nedelju predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook