Ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Petak, 16. 06. 2017. | Komentara: 0

Ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini

NOVI SAD - Genaralni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš rekao je za list Danas da Ana Brnabić ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini.

LSV

- Ana Brnabić bi mogla da ostane zapamćena u modernoj istoriji Srbije ne samo kao prva premijerka nego i kao predsednica vlade koja je prva shvatila da Vojvodina nije problem nego rešenje i da APV iskoristi kao most između Srbije i EU. Naravno, poštovanjem Ustava i vraćanjem pokrajinskoj vladi na upravu onoga što se u Vojvodini zaradi pokazala bi i da na najbolji način razume i želi da primeni evropske vrednosti – ocenio je Kostreš.

Međutim, kako kaže, da li će iskoristiti šansu, vreme će pokazati.

 
(BILSV, 16. JUN 2017)



Iz medija | Subota, 16. 02. 2019. | Komentara: 0

Skupština je sedam puta raspravljala o Kosovu, a nikada o Vojvodini

Svako zviždanje vlasti se u javnosti prihvata sa oduševljenjem, a zaboravljaju se biografije onih koji su se, navodno, na taj način suprostavili predstavnicima vlasti, rekao je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak gostujući u Jutarnjem programu Prve TV komentarišući jučerašnje postupke pokreta SNP Naši.
Iz medija | Petak, 15. 02. 2019. | Komentara: 0

Čanak: Naš put nije da ovu vlast naslede Dveri i Obradović

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak u intervjuu za list Blic rekao je da stranku zanima jasan odgovor na pitanja da li se ide u EU integracije, da li se ide ka decentralizaciji zemlje, a to da se zamenjuje Tadić Nikolićem, Nikolić Vučićem, a Vučića - daleko bilo - Boškom Obradovićem, nije put i nije politika koja interesuje LSV.
Iz medija | Sreda, 13. 02. 2019. | Komentara: 0

Kostreš: LSV se ne svrstava ni na jednu stranu

Vladajuća većina je najodgovornija za stanje u državi, društvu i za blokadu institucija. Za blokadu Narodne skupštine su najodgovorniji predsednica parlamenta i šef najveće poslaničke grupe. Kada dođete u situaciju da vladajuća većina svesno i namerno mesecima blokira rad skupštine time što ga obesmišljava davanjem velikog broja amandmana samo da bi se pojelo vreme za raspravu, onda se ti amandmani povlače bez glasanja, to je jedan signal da je parlament u dubokoj krizi i da LSV nema šta da traži u tom parlamentu – izjavio je Bojan Kostreš.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook