Ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Petak, 16. 06. 2017. | Komentara: 0

Ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini

NOVI SAD - Genaralni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš rekao je za list Danas da Ana Brnabić ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini.

LSV

- Ana Brnabić bi mogla da ostane zapamćena u modernoj istoriji Srbije ne samo kao prva premijerka nego i kao predsednica vlade koja je prva shvatila da Vojvodina nije problem nego rešenje i da APV iskoristi kao most između Srbije i EU. Naravno, poštovanjem Ustava i vraćanjem pokrajinskoj vladi na upravu onoga što se u Vojvodini zaradi pokazala bi i da na najbolji način razume i želi da primeni evropske vrednosti – ocenio je Kostreš.

Međutim, kako kaže, da li će iskoristiti šansu, vreme će pokazati.

 
(BILSV, 16. JUN 2017)



Iz medija | Nedelja, 10. 02. 2019. | Komentara: 0

Ana Pataki: Žrtava porodičnog nasilja je sve više, a zločini su sve brutalniji

Biti žena u bilo kojoj sferi profesionalnog ili javnog života je duplo teže i zahtevnije, posebno ako u tom životu imate porodicu i decu. Ređe se muškarac pita „kako je uskladio privatni i profesionalni život“ i jer su žene te koje se osim posla bave i onim „neplaćenim“ aktivnostima oko domaćinstva i dece, ističe članica Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Ana Pataki.
Iz medija | Četvrtak, 07. 02. 2019. | Komentara: 0

Kostreš: Ako se pravi novi DOS, valja znati koje su mane

Bojim da, ukoliko se ne budu vrlo jasno i precizno definisali politički stavovi i vrednosno ideološki okviri protesta, oni, nažalost, nemaju budućnost, ocenjuje za Danas Bojan Kostreš, funkcioner Lige socijaldemokrata Vojvodine. 
Iz medija | Sreda, 06. 02. 2019. | Komentara: 0

Vlast odgovorna za atmosferu u društvu

Ne postoji ništa što može da se upotrebi, a ne može da se zloupotrebi i suva je šteta što se dozvoljava da se takvo dostignuće, kao što su društvene mreže, pojeftinjuju i zloupotrebljavaju, ocenio je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, gostujući u emisiji „Upitnik“ Radio – televizije Srbije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook