Novom Sadu potrebna reorganizacija komunalnog sektora

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Sreda, 20. 04. 2016. | Komentara: 0

Novom Sadu potrebna reorganizacija komunalnog sektora

NOVI SAD – List Blic objavio je danas uporedno odgovore na ista pitanja dvojice kandidata za gradonačelnika Novog Sada - kandidata Lige socijaldemokrata Vovjodine Dušana Bajića i kandidata DSS-a Borka Ilića. U nastavku pročitajte odgovore Dušana Bajića:

Zašto bi neko glasao za vas?

- Menadžer sam i ceo svoj radni vek kao ekonomista bavim se povećanjem prihoda i dovođenjem svake firme za koju radim do nivoa profitabilnosti. A svako gradsko preduzeće takvo treba da bude. Više od 30 godina sam u komunalnoj privredi, u komunalnom sektoru u ovom gradu i tačno znam svaki problem i šta je potrebno uraditi.

Koji je najveći problem u Novom Sadu i kako ga rešiti?

- Novom Sadu je hitno potrebna temeljna reorganizacija kompletnog komunalnog sektora i gradske uprave. Potrebno je dovesti profesionalce, i ukoliko firma koju preuzimaju ne napreduje ili, još gore, nazaduje, svojom ličnom imovinom moraju garantovati uspeh.

Šta je najgore što je učinjeno u Novom Sadu?

- To što aktuelna vladajuća većina ne zna šta je bavljenjem gradom i ne zna šta je gradska politika. Oni su učešće u vlasti ili zloupotrebili ili upotrebili u lične promocije, u jačanje svojih stranaka a ne u bavljenje komunalnim sistemom što je osnova svake lokalne vlasti.

(BILSV, 20. 04. 2016)




Iz medija | Nedelja, 07. 04. 2013. | Komentara: 0

ČANAK: Došao je kraj jeftinim izgovorima

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine najavila je podršku državnom vrhu u Skupštini Srbije ukoliko se opredeli za nastavak evropskog puta. Lider LSV Nenad Čanak objašnjava da je „došlo vreme da Kosovo, koje je uvek predstavljano kao ’najskuplja srpska reč’, zapravo konačno prestane da bude najjeftiniji režimski izgovor za sve neuspehe”.
Iz medija | Petak, 05. 04. 2013. | Komentara: 0

Pančevo je bilo moneta za potkusurivanje

NOVI SAD - Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Čobanu istakla je da je u Kovinu održavana neviđena kampanja pred lokalne izbore koji se održavaju u nedelju, 7. aprila i da je sada u toj opštini opsadno stanje.
Iz medija | Subota, 23. 03. 2013. | Komentara: 0

Dosta je bilo krčmljenja vojvođanske imovine

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak istakao je da je saziv Skupštine AP Vojvodine izabran legalno na majskim izborima 2012. godine, ali da je sasvim druga stvar koliko je on legitiman.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook