Izbeći rat plakatima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 06. 12. 2011. | Komentara: 0

Izbeći rat plakatima

NOVI SAD -  List Blic u današnjem broju je objavio da je u Novom Sadu već počela predizborna kampanja koju karakterišu brojni plakati  i bilbordi, tribine i štandovi, ali i stranački aktivisti koji obilaze stanove i kuće.

Robert Kolar

U tekstu pak piše da aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu za sada rade samo redovan godišnji obilazak oko 20.000 sigurnih glasova.

- Imamo redovne kontakte sa građanima koji su naši sigurni glasači i informišemo ih o aktivnostima stranke. Kampanja nam tek predstoji i pripremamo se za nju, pa tako planiramo i da predložimo da ne lepimo plakate, kako bi izbegli situaciju koja je već počela da se viđa u Beogradu gde se već vodi takozvani „rat plakatima“. Želimo da grad što manje ružimo hiljadama prelepljenih plakata – naveo je Kolar.   

(BILSV, 06.12.2011.)



Iz medija | Ponedeljak, 27. 12. 2021. | Komentara: 0

Čanak: Prevremeni izbori najbolje rešenje za Crnu Goru

Interes „srpskog sveta“ je izolacionistički koncept Srbije, jer kada se ona hermetički zatvori od civilizovanog svijeta onda po njoj mogu da divljaju koliko hoće i to se preliva na region - kaže za podgoričku Pobjedu Nenad Čanak, predsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine, i ističe da se boji da će „Otvoreni Balkan“ biti nekakva integracija nedemokratskih režima.
Odbori LSV | Petak, 24. 12. 2021. | Komentara: 0

Grujić: Zašto subvencijama pokrivati gubitke Toplane?

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Kikinde Miroslav Grujić kritikovao je odluku gradskog parlamenta da se gubici iz redovnog poslovanja JP „Toplana“ pokrivaju subvencijama.
Izjave | Petak, 24. 12. 2021. | Komentara: 0

Građani treba da izađu na referendum, stav LSV narednih dana

Liga socijaldemokrata Vojvodine je stava da bojkot referenduma svakako nije rešenje kao što se i bojkot izbora pokazao kao pogrešan politički potez jer se time omogućila svevlast SNS-a, izjavio je za „Politiku“ generalni sekretar LSV Bojan Kostreš.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook