Izbeći rat plakatima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 06. 12. 2011. | Komentara: 0

Izbeći rat plakatima

NOVI SAD -  List Blic u današnjem broju je objavio da je u Novom Sadu već počela predizborna kampanja koju karakterišu brojni plakati  i bilbordi, tribine i štandovi, ali i stranački aktivisti koji obilaze stanove i kuće.

Robert Kolar

U tekstu pak piše da aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu za sada rade samo redovan godišnji obilazak oko 20.000 sigurnih glasova.

- Imamo redovne kontakte sa građanima koji su naši sigurni glasači i informišemo ih o aktivnostima stranke. Kampanja nam tek predstoji i pripremamo se za nju, pa tako planiramo i da predložimo da ne lepimo plakate, kako bi izbegli situaciju koja je već počela da se viđa u Beogradu gde se već vodi takozvani „rat plakatima“. Želimo da grad što manje ružimo hiljadama prelepljenih plakata – naveo je Kolar.   

(BILSV, 06.12.2011.)



Izjave | Četvrtak, 16. 09. 2021. | Komentara: 0

Marton: Više od 12 odsto građana Istre izjasnilo se kao Istrijani

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da se 12,51 odsto građana Istarske županije u Hrvatskoj na popisu 2011. izjasnilo kao Istrijani.
Izjave | Utorak, 14. 09. 2021. | Komentara: 0

Problem u Crnoj Gori rešiti razgovorom i priznanjem postojanja crnogorske države i nacije

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da dešavanja na Cetinju posmatra u kontekstu jednog neverovatnog žarišta mogućih sukoba na Balkanu, koje treba ugasiti što pre, ali „razgovorom i priznavnanjem, jednom i za uvek, postojanja crnogorske države, crnogorske nacije kao suverene, samostalne i nadasve demokratske zajednice“.
Iz medija | Ponedeljak, 13. 09. 2021. | Komentara: 0

Čanak: Ugrožen je opstanak Crne Gore

Sada je ugrožen opstanak Crne Gore. Ljudi moraju razumeti da je Crna Gora nezavisna država, članica NATO-a i da je zemlja koja je najdalje odmakla na evropskom putu. Isto tako, mora se razumeti da vraćanje točka unazad nije moguće samo vanrednim izborima i da bi to proizvelo užasne posledice po Crnu Goru i njene građane - kaže lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook