Izbeći rat plakatima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 06. 12. 2011. | Komentara: 0

Izbeći rat plakatima

NOVI SAD -  List Blic u današnjem broju je objavio da je u Novom Sadu već počela predizborna kampanja koju karakterišu brojni plakati  i bilbordi, tribine i štandovi, ali i stranački aktivisti koji obilaze stanove i kuće.

Robert Kolar

U tekstu pak piše da aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu za sada rade samo redovan godišnji obilazak oko 20.000 sigurnih glasova.

- Imamo redovne kontakte sa građanima koji su naši sigurni glasači i informišemo ih o aktivnostima stranke. Kampanja nam tek predstoji i pripremamo se za nju, pa tako planiramo i da predložimo da ne lepimo plakate, kako bi izbegli situaciju koja je već počela da se viđa u Beogradu gde se već vodi takozvani „rat plakatima“. Želimo da grad što manje ružimo hiljadama prelepljenih plakata – naveo je Kolar.   

(BILSV, 06.12.2011.)



Izjave | Petak, 02. 04. 2021. | Komentara: 0

LSV je bila za lustraciju, ali nas nisu poslušali

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je činjenica da su bile date garancije da Slobodan Milošević neće biti izručen Haškom tribunalu, što su potpisali i Zoran Đinđić i Vojislav Koštunica. A kada je došlo do toga da Miloševića treba izručiti, sve članice DOS-a su to podržale, sem Koštunice i Gorana Svilanovića.
Izjave | Četvrtak, 01. 04. 2021. | Komentara: 0

Marton: Ratni zločini ne zastarevaju, zločinci moraju odgovarati

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da Srbi, Hrvati, Bošnjaci, Albanci nisu genocidni narodi, jer narodi nisu počinili ratne zločine, već pojedinci. On je istakao da je Haški tribunal uradio svoj deo posla, a da je sada na sudovima u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Makedoniji, Sloveniji da urade svoj posao, te da u zatvor odu oni koji su okrvavili ruke.
Saopštenja | Sreda, 31. 03. 2021. | Komentara: 0

Paljenje vojvođanske zastave je izraz mržnje i napad na Srbiju

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva sve aktere društvenog života, posebno nosioce vlasti i medijske kuće, da zaustave sve veću poplavu netolerancije, govora mržnje i provokacije međunacionalnih sukoba.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook