Izbeći rat plakatima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 06. 12. 2011. | Komentara: 0

Izbeći rat plakatima

NOVI SAD -  List Blic u današnjem broju je objavio da je u Novom Sadu već počela predizborna kampanja koju karakterišu brojni plakati  i bilbordi, tribine i štandovi, ali i stranački aktivisti koji obilaze stanove i kuće.

Robert Kolar

U tekstu pak piše da aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu za sada rade samo redovan godišnji obilazak oko 20.000 sigurnih glasova.

- Imamo redovne kontakte sa građanima koji su naši sigurni glasači i informišemo ih o aktivnostima stranke. Kampanja nam tek predstoji i pripremamo se za nju, pa tako planiramo i da predložimo da ne lepimo plakate, kako bi izbegli situaciju koja je već počela da se viđa u Beogradu gde se već vodi takozvani „rat plakatima“. Želimo da grad što manje ružimo hiljadama prelepljenih plakata – naveo je Kolar.   

(BILSV, 06.12.2011.)



Izjave | Petak, 29. 01. 2021. | Komentara: 0

Osuditi nasilnika, podržati žrtve (a ne obrnuto)

Svest javnosti, ali ni, pre svega, medijskih poslenika, nažalost i dalje nije na tom nivou da se sprečava ili ne forsira dalja viktimizacija žrtava ’kopanjem’ po njihovom životu, interesovanjem i objavljivanjem intimnih detalja i podataka koji bi mogli da naruše privatnost žrtava, ali i sudski postupak koji je u toku.
Izjave | Petak, 29. 01. 2021. | Komentara: 0

Marton: Selaković da radi svoj posao a ne da se bavi mitomanijom

Komentarišući izjavu ministra inostranih poslova Srbije Nikola Selaković da nije Stefana Nemanje ne bismo se prezivali na ić, portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da bi Selaković trebao da se bori za poboljšanje spoljnopolitičke pozicije naše zemlje, umesto što se bavi mitovima i istorijskim pitanjima.
Izjave | Četvrtak, 28. 01. 2021. | Komentara: 0

Marton: Ideologije koje su dovele do Holokausta i danas žive

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je, povodom Međunarodnog dana sećanja na žrtve Holokausta, da ideje koje su dovele do tog zločina i danas, nažalost, žive.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook