Izbeći rat plakatima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 06. 12. 2011. | Komentara: 0

Izbeći rat plakatima

NOVI SAD -  List Blic u današnjem broju je objavio da je u Novom Sadu već počela predizborna kampanja koju karakterišu brojni plakati  i bilbordi, tribine i štandovi, ali i stranački aktivisti koji obilaze stanove i kuće.

Robert Kolar

U tekstu pak piše da aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu za sada rade samo redovan godišnji obilazak oko 20.000 sigurnih glasova.

- Imamo redovne kontakte sa građanima koji su naši sigurni glasači i informišemo ih o aktivnostima stranke. Kampanja nam tek predstoji i pripremamo se za nju, pa tako planiramo i da predložimo da ne lepimo plakate, kako bi izbegli situaciju koja je već počela da se viđa u Beogradu gde se već vodi takozvani „rat plakatima“. Želimo da grad što manje ružimo hiljadama prelepljenih plakata – naveo je Kolar.   

(BILSV, 06.12.2011.)



Odbori LSV | Sreda, 28. 10. 2020. | Komentara: 0

Upad u školu Milan Petrović je čin nedostojan ljudi u civilizovanom društvu

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad zgrožen je vandalskim upadom u vrtić i Školu za osnovno obrazovanje „Milan Petrović“ u Ulici braće Ribnikar u Novom Sadu.
Izjave | Utorak, 27. 10. 2020. | Komentara: 0

Marton: U novoj vladi trebalo je sedam ministara da bude iz Vojvodine

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je danas da je trebalo da minimum sedam ministara u novoj Vladi Srbije bude iz Vojvodine – tri iz Srema, tri iz Banata i jedan iz Bačke.
Izjave | Ponedeljak, 26. 10. 2020. | Komentara: 0

Ministarstva sile ne smeju da služe za lečenje kompleksa

Sastav ove vlade pokazuje da je Alekandar Vučić izuzetno opasan protivnik svakome ko pokušava da neke svoje ideje plasira iz jednostavnog razloga što, ako misliš da ga pobediš sa više nacionalizma to ne može, ako misliš da ga pobediš na populizam - ne može, a s druge strane on je napravio jednu inkluzivnu verijantu vlade



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook