Izbeći rat plakatima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 06. 12. 2011. | Komentara: 0

Izbeći rat plakatima

NOVI SAD -  List Blic u današnjem broju je objavio da je u Novom Sadu već počela predizborna kampanja koju karakterišu brojni plakati  i bilbordi, tribine i štandovi, ali i stranački aktivisti koji obilaze stanove i kuće.

Robert Kolar

U tekstu pak piše da aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu za sada rade samo redovan godišnji obilazak oko 20.000 sigurnih glasova.

- Imamo redovne kontakte sa građanima koji su naši sigurni glasači i informišemo ih o aktivnostima stranke. Kampanja nam tek predstoji i pripremamo se za nju, pa tako planiramo i da predložimo da ne lepimo plakate, kako bi izbegli situaciju koja je već počela da se viđa u Beogradu gde se već vodi takozvani „rat plakatima“. Želimo da grad što manje ružimo hiljadama prelepljenih plakata – naveo je Kolar.   

(BILSV, 06.12.2011.)



Izjave | Utorak, 16. 06. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Srbija da se bavi svojim unutrašnjim pitanjima i građanima

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine i koordinator Vojvođanskog fronta, članice Ujedinjene demokratske Srbije, Bojan Kostreš izjavio je da Srbija treba da se bavi svojim unutrašnjim pitanjem i da obezbedi bolji i kvalitetniji život svojim građanima. On je to rekao odgovarajući na pitanje televizije N1 kako spustiti tenzije u regionu.
Saopštenja | Utorak, 16. 06. 2020. | Komentara: 0

UDS: U skupštini ćemo štititi sve koji žele normalnu zemlju

Bojan Đurić, jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije rekao je u Nišu da će UDS posle izbora 21. juna ući u Skupštinu kako bi zastupala i štitila građane koji žele zemlju baziranu na evropskim, demokratskim vrednostima i koji su politički protivnici postojeće vlasti.
Iz medija | Ponedeljak, 15. 06. 2020. | Komentara: 0

Čanak: Nema opravdanja za neučestvovanje na izborima

Nemam nameru da se branim pred onima koji su do juče pljuvali sve oko sebe zbog opredeljenja za izbore pa se onda pocepali, odlučili za prekid bojkota i aktivno učešče u izborima. Ili, s druge strane pred onima koji su ostali u bojkotu, a nisu postojali u vreme kada su kandidate opozicije u vreme izbornog procesa ubijali, kaže u razgovoru za Danas Nenad Čanak



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook