Izbeći rat plakatima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 06. 12. 2011. | Komentara: 0

Izbeći rat plakatima

NOVI SAD -  List Blic u današnjem broju je objavio da je u Novom Sadu već počela predizborna kampanja koju karakterišu brojni plakati  i bilbordi, tribine i štandovi, ali i stranački aktivisti koji obilaze stanove i kuće.

Robert Kolar

U tekstu pak piše da aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu za sada rade samo redovan godišnji obilazak oko 20.000 sigurnih glasova.

- Imamo redovne kontakte sa građanima koji su naši sigurni glasači i informišemo ih o aktivnostima stranke. Kampanja nam tek predstoji i pripremamo se za nju, pa tako planiramo i da predložimo da ne lepimo plakate, kako bi izbegli situaciju koja je već počela da se viđa u Beogradu gde se već vodi takozvani „rat plakatima“. Želimo da grad što manje ružimo hiljadama prelepljenih plakata – naveo je Kolar.   

(BILSV, 06.12.2011.)



Saopštenja | Petak, 21. 02. 2020. | Komentara: 0

I na Međunarodni dan maternjeg jezika multikulturalnost i očuvanje identiteta u Srbiji na velikoj probi

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga izjavila je danas da su multikulturalnost i očuvanje identiteta u Srbiji na velikoj probi. Povodom Međunarodnog dana maternjeg jezika, koji se širom sveta obeležava danas, 
Izjave | Petak, 21. 02. 2020. | Komentara: 0

Neprimereno decu pominjati u političkoj kampanji

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da ne zna da li je Srpska napredna stranka ukrala od pokreta „Naši“ slogan „Za našu decu“, ali ističe da je neprimereno decu pominjati u bilo čijoj političkoj kampanji. 
Iz medija | Četvrtak, 20. 02. 2020. | Komentara: 0

Velikom broju građana Srbije je dosta nacionalizma i ekonomskog poniranja, oni su uglavnom za Evropski blok

Po aktivnostima Lige socijaldemokrata Vojvodine, kao i intenzivnoj kampanji Vojvođanskog fronta, koji već mesecima organizuje tribine po Vojvodini, može se pretpostaviti da će Vojvođanski front izaći na predstojeće izbore, navodi Novi magazin. Kako ističu, bile su zapažene i izjave rukovodilaca LSV-a da je matematički dokazano da se bojkotom izbora Srpskoj naprednoj stranci daje mnogo veća vlast nego što bi ta stranka dobila kada bi ljudi izašli na izbore. Zbog svega toga pitanje za generalnog sekretara LSV Bojana Kostreša jeste da li sve to zajedno znači da je LSV doneo odluku o izlasku na izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook