Izjave Vulina sramotne. Premijerka Brnabić da ga pod hitno smeni!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 03. 01. 2019. | Komentara: 0

Izjave Vulina sramotne. Premijerka Brnabić da ga pod hitno smeni!

Novi Sad, 03. januar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine nije iznenađena antievrospkim stavovima ministra odbrane u Vladi Republike Srbije Aleksandra Vulina.

Od Vulina, nakadašnje perjanice JUL-a Mirjane Marković, nismo ni mogli očekivati ništa bolje.

LSV

Vulinov stav o potrebi redefinisanje politike Srbije prema Evropskoj uniji je u suprotnosti sa zvaničnim opredeljenjem države Srbije da što pre postane punopravna članica Evropske unije.

LSV već godinama ističe da su glavna prepreka evropskom putu Srbije političari iz prošlosti, koji su devedesetih godina uništili sve što se u našoj zemlji moglo uništiti.

Pozivamo predsednicu Vlade Republike Srbije Anu Brnabić da u što kraćem roku saopšti da li se slaže sa stavovima Aleksandra Vulina, a u suprotnom da od Narodne Skupštine Republike Srbije zatraži njegovu smenu.

Srbija je devedesetih godina doživela moralni sunovrat i devastaciju funkcionalne države. 

Obnavljanje pokidanih veza sa Evropom i svetom bio je mukotrpan posao. 

Nedopustivo je da neodgovorni političari, poput Vulina, ugrožavaju budućnost Srbije i njenih građana.


Potpredsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Robert Kolar



Događaji | Subota, 01. 06. 2013. | Komentara: 0

Od jeseni reproduktivno zdravlje u vojvođanskim školama

NOVI SAD - Svaki osmi učenik prvog razreda srednje škole u Vojvodini je seksualno aktivan, među njima je tri puta više mladića nego devojaka, a u seks stupaju četiri puta više učenici sa lošijim školskim uspehom, pokazalo je istraživanje koje je sprovedeno u deset srednjih škola u Vojvodini, a u okviru oglednog projekta „Zdravstveno vaspitanje o reproduktivnom zdravlju".
Događaji | Petak, 31. 05. 2013. | Komentara: 0

Dva prioriteta za razvoj mladih

NOVI SAD - Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu i Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju bili su juče domaćini petočlanoj delegaciji Ministarstva porodice, sporta i omladine Republike Srpske, a tokom posete obišli su značajne sportske ustanove u Novom Sadu, pre svih, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, gde ih je dočekao dekan Fakulteta dr. Dejan Madić, kao i rektor novosadskog Univerziteta Miroslav Vesković. 
Odbori LSV | Petak, 31. 05. 2013. | Komentara: 0

Zašto gradska vlast izbegava Anketni odbor?

ZRENJANIN - Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu zahteva od vladajuće koalicije da saopšti javnosti zbog čega na poslednjoj sednici Skupštine grada Zrenjanina nije prihvatila predlog LSV da se oformi anketni odbor, koji bi utvrdio koliko ima novozaposlenih u gradskim javnim preduzećima, ustanovama i Gradskoj upravi.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook