Izjave Vulina sramotne. Premijerka Brnabić da ga pod hitno smeni!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 03. 01. 2019. | Komentara: 0

Izjave Vulina sramotne. Premijerka Brnabić da ga pod hitno smeni!

Novi Sad, 03. januar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine nije iznenađena antievrospkim stavovima ministra odbrane u Vladi Republike Srbije Aleksandra Vulina.

Od Vulina, nakadašnje perjanice JUL-a Mirjane Marković, nismo ni mogli očekivati ništa bolje.

LSV

Vulinov stav o potrebi redefinisanje politike Srbije prema Evropskoj uniji je u suprotnosti sa zvaničnim opredeljenjem države Srbije da što pre postane punopravna članica Evropske unije.

LSV već godinama ističe da su glavna prepreka evropskom putu Srbije političari iz prošlosti, koji su devedesetih godina uništili sve što se u našoj zemlji moglo uništiti.

Pozivamo predsednicu Vlade Republike Srbije Anu Brnabić da u što kraćem roku saopšti da li se slaže sa stavovima Aleksandra Vulina, a u suprotnom da od Narodne Skupštine Republike Srbije zatraži njegovu smenu.

Srbija je devedesetih godina doživela moralni sunovrat i devastaciju funkcionalne države. 

Obnavljanje pokidanih veza sa Evropom i svetom bio je mukotrpan posao. 

Nedopustivo je da neodgovorni političari, poput Vulina, ugrožavaju budućnost Srbije i njenih građana.


Potpredsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Robert Kolar



Odbori LSV | Utorak, 19. 02. 2013. | Komentara: 2

Grad je morao biti spreman

NOVI SAD – Budžet grada Novog Sada bi u četvrtak mogao da se suoči sa bankrotom, jer bi tada sa računa moglo da bude povučeno 1,3 milijarde dinara, po tužbi ATP Vojvodina, a šefica odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u novosadskom parlamentu Zlata Peričin ocenila je za Blic da je Grad morao da ima spreman plan šta će se preduzeti u tom slučaju.
Iz medija | Utorak, 19. 02. 2013. | Komentara: 0

ČOBANU: Sport i rekreacija su važniji od medalja

NOVI SAD – Marinika Čobanu, pokrajinska sekretarka za sport i omladinu, posetila je sa saradnicima, Srbobran, grad domaćin 11. sportske olimpijade radnika Vojvodine. Tom prilikom sekretarka se sastala se čelnim ljudima Opštine Srbobran i obišla objekte na kojima će se održati takmičenja 2015. godine.
Saopštenja | Utorak, 19. 02. 2013. | Komentara: 0

Hitno utvrditi istinu o aflatoksinu u mleku i kazniti odgovorne

NOVI SAD, 19. februar - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da se hitno utvrdi ko je odgovoran za to što se na tržištu u Vojvodini nalazi mleko sa povećanom koncentracijom aflatoksina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook