Argumenti su na strani nasih amandmana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 21. 11. 2015. | Komentara: 0

Argumenti su na strani nasih amandmana

ZRENJANIN - Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Bogaroški izjavio je da će amandmani, koje je ove sedmice usvojila Skupština AP Vojvodina na Predlog izmena i dopuna zakona o poljoprivrednom zemljištu, biti usvojeni ako bude bilo političke volje.

LSV
 
- Sva argumentacija je na strani naših amandmana i ukoliko bude postojalo političke volje i razuma, ti amandmani će biti usvojeni. A, ako se bude glasalo po difoltu, zato što to Ministarstvo poljoprivrede, kao predlagač zakona zahteva, onda ti amandmani neće proći. Stav Ministarstva i predlog zakona je neodbranjiv i ne postoji nijedan argument zašto bismo nekom na 30 godina dali 30 posto zemljišta direktnom pogodbom, bez ikakvog javnog postupka i kriterijuma - kazao je Bogaroški odgovarajući na pitanje "Očekujete li da Narodna skupština prihvati ijedan predloženi amandman Skupštine AP Vojvodine" u anketi emisije Politbiro RTV-a.
 
 (BILSV, 20.11.2015)



Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Šućurović: Vojvodina decenijama zanemarena, budžeti i rebalansi su Dani mrmota

Poslanička grupa „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine neće podržati rebalans budžeta AP Vojvodine, izjavio je predsednik ove poslaničke grupe Saša Šućurović. On je istakao da ga rebalans vojvođanskog budžeta asocira na film Harolda Ramisa „Dani mrmota“. 
Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.
Izjave | Subota, 20. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: U LSV nema konfuzije, vreme je za mlađe ljude

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da u stranci nema konfuzije posle odlaska višegodišnjeg lidera.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook