Argumenti su na strani nasih amandmana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 21. 11. 2015. | Komentara: 0

Argumenti su na strani nasih amandmana

ZRENJANIN - Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Bogaroški izjavio je da će amandmani, koje je ove sedmice usvojila Skupština AP Vojvodina na Predlog izmena i dopuna zakona o poljoprivrednom zemljištu, biti usvojeni ako bude bilo političke volje.

LSV
 
- Sva argumentacija je na strani naših amandmana i ukoliko bude postojalo političke volje i razuma, ti amandmani će biti usvojeni. A, ako se bude glasalo po difoltu, zato što to Ministarstvo poljoprivrede, kao predlagač zakona zahteva, onda ti amandmani neće proći. Stav Ministarstva i predlog zakona je neodbranjiv i ne postoji nijedan argument zašto bismo nekom na 30 godina dali 30 posto zemljišta direktnom pogodbom, bez ikakvog javnog postupka i kriterijuma - kazao je Bogaroški odgovarajući na pitanje "Očekujete li da Narodna skupština prihvati ijedan predloženi amandman Skupštine AP Vojvodine" u anketi emisije Politbiro RTV-a.
 
 (BILSV, 20.11.2015)



Izjave | Subota, 26. 03. 2011. | Komentara: 0

Jovanović: Mandati pripadaju odbornicima

NOVI SAD - Sednica Skupštine grada Novog Sada, koja je trebalo da bude održana juče, odložena je za naredni petak, pošto, ni posle jednosatne pauze, vladajuća većina nije uspela da obezbedi kvorum jer je 11 odbornika Ujedinjenih regiona Srbije odlučilo da ne učestvuje u radu sednice, piše današnji Dnevnik.
Izjave | Petak, 25. 03. 2011. | Komentara: 0

Sedlarevic: Vojvodjanska kancelarija će ubrzati EU integracije Srbije

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine i predsednica Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju Maja Sedlarević izjavila je da je zadovoljna današnjom odlukom Vlade Republike Srbije da da saglasnost na otvaranje kancelarije AP Vojvodine u Briselu.
Izjave | Četvrtak, 24. 03. 2011. | Komentara: 0

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić, povodom obeležavanja 12 godina od početka NATO bombardovanja Srbije i Dana sećanja na poginule u NATO bombardovanju, položili su danas venac na spomen obeležje u krugu kasarne Vojske Srbije "Jugovićevo".



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook