Beograd zabranjen za paore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 29. 08. 2013. | Komentara: 0

Beograd zabranjen za paore

BEOGRAD – Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga upitala je danas premijera, prvog potpredsednika vlade i ministra poljoprivrede zbog čega se paorima koji ovih dana protestuju zabranjuje ulazak u Beograd. Ona je ukazala da su poljoprivrednici u jako teškoj situaciji, da već drugu godinu trpe sušu, da nisu dobili na vreme subvencije i da im je led potukao useve, i istakla da pretpostavlja da im i narednih dana neće biti dozvoljen ulazak u Beograd.

LSV


– Da li paori treba da se preruše u navijačke grupe, da se preobuku u navijače i tako da uđu u grad? Jer znamo da je svim navijačima omogućeno da haraju po gradu, da ruše grad, a paorima nije omogućeno da dođu ispred vlade i da traže svoja prava – navela je ona. Papuga je vladu i ministra saobraćaja pitala šta se dešava sa tunelom ispod Fruške gore i kada će početi njegova izgradnja.

– Kada će država da sagleda sve posledice saobraćaja koje se dešavaju u delu Fruške gore, posebno u Irigu, gde kamioni uleću ljudima u dvorište i čine velike štete – pitala je Papuga ističući da ljudi na tom području ne mogu normalno da žive.

(BILSV, 29. 08. 2013)



Izjave | Subota, 12. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Ne može Liga da sedi na dve stolice

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da u situaciji, u kojoj je biračko telo podeljeno, LSV ne može da sedi na dve stolice.
Izjave | Sreda, 09. 11. 2022. | Komentara: 0

Odluka o budućnosti koalicije u Novom Sadu posle izbora za organe gradskog odbora

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da je Gradski odbor LSV Novi Sad raspušten i da njime rukovodi povereništvo koje nema politički kapacitet da donese odluku o izlasku iz koalicije u gradskoj vlasti.
Izjave | Ponedeljak, 07. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Pogrešili smo, koalicija sa SNS nam nanela veliku štetu

Koalicija sa Srpskom naprednom strankom je Ligi socijaldemokrata Vojvodine nanela veliku štetu, ocenio je za N1 generalni sekretar LSV Bojan Kostreš.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook