Bitnija je normalizacija odnosa sa Kosovom, nego utrkivanje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 05. 11. 2018. | Komentara: 0

Bitnija je normalizacija odnosa sa Kosovom, nego utrkivanje

BEOGRAD - Utrkivanje ko je priznao, a ko je povukao priznanje Kosova podseća na utrkivanje ili derbi na začelju tabele. I to neke treće razredne lige, izjavio je generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš za list Danas.

LSV

Komentarišući Dačićeve izjave povodom navodnih povlačenja priznanja Kosova, Kostreš je kazao i da umesto brige oko tog odnosa između brojeva, bitnija je suština, a ona se odnosi na normalizaciju odnosa Srbije i Kosova i doprinosa boljem životu svih građana.

- Jer, nema evropskih integracija Srbija bez potpisivanja pravno obavezujućeg sporazuma Srbije i Kosova, a evropske integracije su najvažniji prioritet naše države. Dakle, potpuno je nebitno da li su u pravu Ivica Dačić ili Bedžet Pacoli u vezi sa oprečnim tvrdnjama o tome ko je povukao i da li je iko povukao priznanje Kosova - zaključio je Kostreš.

(BILSV, 05.11.2018)



Izjave | Subota, 12. 11. 2011. | Komentara: 0

Ima volje za borbu protiv korupcije

BEOGRAD - Komentarišući činjenicu da vladajuća koalicija nikako da usvoji Zakon o poreklu imovine portparolka i narodna poslanica LSV Aleksandra Jerkov rekla je za list Danas da ne bi išla tako daleko u oceni da vladajuća koalicija ne želi da usvoji taj zakon.
Izjave | Četvrtak, 10. 11. 2011. | Komentara: 0

Prostorni plan kao osnova razvoja AP Vojvodine

ZRENJANIN - Potpredsednica Izvršnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine i potpredsednica Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine Maja Sedlarević izhavila je danas, tokom radne posete Zrenjaninu, da je Regionalni prostorni plan AP Vojvodine, koji će se naći pred poslanicima na sledećem zasedanju pokrajinskog parlamenta, osnova daljeg razvoje pokrajine.
Izjave | Četvrtak, 10. 11. 2011. | Komentara: 0

Kad god se nešto desi na Kosovu, gori Vojvodina

NOVI SAD - Kad god se nešto desi na Kosovu, odmah počne da gori Vojvodina. I to smo imali svaki put. Svaki put kad je nešto na Kosovu, onda ekstremisti počnu da razbijaju po Vojvodini i prebijaju ljude i bodu ih nožem.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook