Bogaroški pitao ministarku zašto ne odgovara na njegove pozive

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 13. 05. 2015. | Komentara: 0

Bogaroški pitao ministarku zašto ne odgovara na njegove pozive

NOVI SAD - Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Bogaroški upitao je danas ministarku poljoprivrede Snežanu Bogosavljević zbog čega mu ne odgovara na pozive za sastanke.

LSV

Na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, Bogaroški je pred novinarima naveo da je ministarki u proteklih nekoliko meseci uputio desetak poziva za sastanke i napomenuo da se pokrajinski Sekretarijat za poljoprivredu o radu resornog ministarstva i zakonskim predlozima i rešenjima informiše samo iz medija.

Ministarka na Sajmu nije konkretno odgovorila na kritike Bogaroškog, koji je za agenciju Beta rekao da će ministarki i sutra uputiti nov poziv za sastanak.

- Nemam šta da komentarišem, jer sam sve što sam imao rekao ministarki. Ono što se danas dogodilo je nov pokušaj da se uspostavi komunikacija sekretarijata i ministarstva, koje do sada nije bilo - rekao je pokrajinski sekretar za poljoprivredu.

(BILSV, 13.05.2015)



Izjave | Ponedeljak, 09. 03. 2020. | Komentara: 0

Boško Obradović će morati da se navikne na reč Vojvodina

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton poručio je lideru pokreta Dveri Bošku Obradoviću da će morati da se navikne na reč „Vojvodina“.
Izjave | Četvrtak, 05. 03. 2020. | Komentara: 0

Bolje besplatna vakcina protiv HPV-a, nego skupo lečenje raka materice

Preventivna zdravstvena zaštita treba da je dostupna svima, a ne da bude stvar luksuza, izjavila je sekretarka Političkog saveta Lige socijaldemokrata Vojvodine Ana Pataki povodom Međunarodnog dana borbe protiv HPV-a, glavnog uzročnika raka grlića materice. 
Izjave | Ponedeljak, 02. 03. 2020. | Komentara: 0

Marton: Izbori su borba, bez borbe nema pobede

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da političke stranke postoje da bi učestvovale na izborima. Gostujući u emisiji „Hit tvit“ na TV Pink, on je rekao da izbori u ovom trenutku nisu idealni, ali da nisu bili ni 2000. godine, te da DOS ne bi pobedio Slobodana Miloševića da tada nije izašao na izbore.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook