Bogaroški pitao ministarku zašto ne odgovara na njegove pozive

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 13. 05. 2015. | Komentara: 0

Bogaroški pitao ministarku zašto ne odgovara na njegove pozive

NOVI SAD - Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Bogaroški upitao je danas ministarku poljoprivrede Snežanu Bogosavljević zbog čega mu ne odgovara na pozive za sastanke.

LSV

Na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, Bogaroški je pred novinarima naveo da je ministarki u proteklih nekoliko meseci uputio desetak poziva za sastanke i napomenuo da se pokrajinski Sekretarijat za poljoprivredu o radu resornog ministarstva i zakonskim predlozima i rešenjima informiše samo iz medija.

Ministarka na Sajmu nije konkretno odgovorila na kritike Bogaroškog, koji je za agenciju Beta rekao da će ministarki i sutra uputiti nov poziv za sastanak.

- Nemam šta da komentarišem, jer sam sve što sam imao rekao ministarki. Ono što se danas dogodilo je nov pokušaj da se uspostavi komunikacija sekretarijata i ministarstva, koje do sada nije bilo - rekao je pokrajinski sekretar za poljoprivredu.

(BILSV, 13.05.2015)



Izjave | Nedelja, 17. 02. 2019. | Komentara: 0

Putinov režim je počeo da se urušava

Za svakoga ko zna nešto o istoriji ili teoriji jasno je da tzv. putinizam nije nikakva nova ideologija. Osnovne karakteristiike Putinovog režima su mešavina oligarhijske uprave, tradicionalnog ruskog autoritarizma, nasilne političke kulture, nacionalizma, klerikalizma, antiliberalizma, imperijalnog izolacionizma, imperijalnog ekspanzionizma i militarizma, izjavio je za list Danas istoričar dr Milivoj Bešlin.
Izjave | Nedelja, 17. 02. 2019. | Komentara: 0

Kravić: Još jednom razmisliti o privatizaciji Luke Novi Sad

Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Kravić izjavio je da je Luka Novi Sad strateški izuzetno važan resurs i u Novom Sadu i za Republiku Srbiju. 
Izjave | Četvrtak, 14. 02. 2019. | Komentara: 0

Čanak: Niko ne govori o ozbiljnom ekonomskom problemu koji traje u Vojvodini

Ne postoje više spoljno politička i unutrašnjopolitička pitanja, jer svet je toliko mali da ne možemo zatvarati oči pred stvarima koje se događaju, recimo u Španiji, koja je članica EU, a kojoj Srbija neupitno teži, izjavio je za vesti Prve TV predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine nenad Čanak.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook