Bogaroški pitao ministarku zašto ne odgovara na njegove pozive

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 13. 05. 2015. | Komentara: 0

Bogaroški pitao ministarku zašto ne odgovara na njegove pozive

NOVI SAD - Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Bogaroški upitao je danas ministarku poljoprivrede Snežanu Bogosavljević zbog čega mu ne odgovara na pozive za sastanke.

LSV

Na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, Bogaroški je pred novinarima naveo da je ministarki u proteklih nekoliko meseci uputio desetak poziva za sastanke i napomenuo da se pokrajinski Sekretarijat za poljoprivredu o radu resornog ministarstva i zakonskim predlozima i rešenjima informiše samo iz medija.

Ministarka na Sajmu nije konkretno odgovorila na kritike Bogaroškog, koji je za agenciju Beta rekao da će ministarki i sutra uputiti nov poziv za sastanak.

- Nemam šta da komentarišem, jer sam sve što sam imao rekao ministarki. Ono što se danas dogodilo je nov pokušaj da se uspostavi komunikacija sekretarijata i ministarstva, koje do sada nije bilo - rekao je pokrajinski sekretar za poljoprivredu.

(BILSV, 13.05.2015)



Izjave | Nedelja, 05. 02. 2017. | Komentara: 0

Janković želi da uđe u politiku na otetim mandatima prirodnih saveznika

Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za RTS da nije razumeo objašnjenje Marinike Tepić o razlozima napuštanja LSV. Dodaje i da ne razume ni Sašu Jankovića koji želi da uđe u politiku "tako što će otimati mandate od svojih prirodnih saveznika".
Izjave | Petak, 03. 02. 2017. | Komentara: 0

Prioritet mora biti regionalna saradnja i stabilnost u regionu

Članica Predsedništva i pokrajinska poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Maja Sedlarević izjavila je danas da retorika devedesetih i diskurs kojem svedočimo u predizbornim kampanjama nije dobar, te da bi svima prioritet morao da bude regionalna saradnja i stabilnost u regionu.
Izjave | Ponedeljak, 30. 01. 2017. | Komentara: 0

Prvo razgovori sa građanskim kandidatima

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da će LSV prvo razgovarati sa predsedničkim kandidatima građanske i demokratske orijentacije, pre nego što odluči da li će nekoga od njih podržati ili će imati svog predsedničkog kandidata.  



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook