Bogaroški pitao ministarku zašto ne odgovara na njegove pozive

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 13. 05. 2015. | Komentara: 0

Bogaroški pitao ministarku zašto ne odgovara na njegove pozive

NOVI SAD - Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Bogaroški upitao je danas ministarku poljoprivrede Snežanu Bogosavljević zbog čega mu ne odgovara na pozive za sastanke.

LSV

Na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, Bogaroški je pred novinarima naveo da je ministarki u proteklih nekoliko meseci uputio desetak poziva za sastanke i napomenuo da se pokrajinski Sekretarijat za poljoprivredu o radu resornog ministarstva i zakonskim predlozima i rešenjima informiše samo iz medija.

Ministarka na Sajmu nije konkretno odgovorila na kritike Bogaroškog, koji je za agenciju Beta rekao da će ministarki i sutra uputiti nov poziv za sastanak.

- Nemam šta da komentarišem, jer sam sve što sam imao rekao ministarki. Ono što se danas dogodilo je nov pokušaj da se uspostavi komunikacija sekretarijata i ministarstva, koje do sada nije bilo - rekao je pokrajinski sekretar za poljoprivredu.

(BILSV, 13.05.2015)



Izjave | Nedelja, 25. 09. 2016. | Komentara: 0

Podržavaju referendum u RS, a protive se referendumu u Vojvodini

NOVI SAD - Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Jovanović izjavio je danas da mnoge stranke u Srbiji podržavaju referendum u Republici Srpskoj, a protive se referendumu u Vojvodini, javlja portal Autonomija.info. U Republici Srpskoj danas će biti održan referendum na kojem će se građani izjasniti da li žele da se 9. januar i ubuduće obeležava kao Dan Republike u RS.
Izjave | Subota, 24. 09. 2016. | Komentara: 0

Stojšić: SPS u vlasti da bi sabotirala pridruživanje Srbije EU

Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Đorđe Stojšić i pokrajinski poslanik LSV u Skupštini AP Vojvodine ocenio je danas da Socijalistička partija Srbije učestvuje u vlasti kako bi sabotirala pridruživanje Srbije Evropskoj uniji, prenosi portal Autonomija.info.
Izjave | Petak, 23. 09. 2016. | Komentara: 0

Posle kačenja zastave, mogli bi da urade nešto za Vojvodinu

NOVI SAD - Pokrajinska poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Maja Sedlarević pozvala je danas na usvajanje Zakona o finansiranju Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook