Bogaroški pitao ministarku zašto ne odgovara na njegove pozive

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 13. 05. 2015. | Komentara: 0

Bogaroški pitao ministarku zašto ne odgovara na njegove pozive

NOVI SAD - Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Bogaroški upitao je danas ministarku poljoprivrede Snežanu Bogosavljević zbog čega mu ne odgovara na pozive za sastanke.

LSV

Na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, Bogaroški je pred novinarima naveo da je ministarki u proteklih nekoliko meseci uputio desetak poziva za sastanke i napomenuo da se pokrajinski Sekretarijat za poljoprivredu o radu resornog ministarstva i zakonskim predlozima i rešenjima informiše samo iz medija.

Ministarka na Sajmu nije konkretno odgovorila na kritike Bogaroškog, koji je za agenciju Beta rekao da će ministarki i sutra uputiti nov poziv za sastanak.

- Nemam šta da komentarišem, jer sam sve što sam imao rekao ministarki. Ono što se danas dogodilo je nov pokušaj da se uspostavi komunikacija sekretarijata i ministarstva, koje do sada nije bilo - rekao je pokrajinski sekretar za poljoprivredu.

(BILSV, 13.05.2015)



Izjave | Utorak, 07. 06. 2022. | Komentara: 0

Čanak: Bocan-Harčenko bi zbog pretnje trebalo da bude persona non grata

Uveren sam da bi poseta Sergeja Lavrova, da je do nje došlo, ugrozila inicijativu „Otvoreni Balkan“, jer je agresija Ruske Federacije na Ukrajinu jasno pokazala karakter režima u Moskvi. To je totalitarni agresivni režim koji ima svoje imperijalne ideje i za njega je čitava planeta igralište na kome se nema milosti ni za koga, osim za interese Ruske Federacije, navodi za Danas Nenad Čanak.
Izjave | Četvrtak, 26. 05. 2022. | Komentara: 0

Aleksandar Vulin je ruski špijun

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak optužio je Rusiju da stoji iza sajber napada, odnosno dojava o bombama u Srbiji i regionu, uključujući i Bosnu i Hercegovinu, sve s ciljem pravljenja novih žarišta nakon invazije na Ukrajinu.
Izjave | Utorak, 24. 05. 2022. | Komentara: 0

Trenutna politika Srbije nije hrabrost. Hrabrost je uvesti sankcije Moskvi

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton kritikovao je stav premijerke Ane Brnabić u pogledu odnosa Srbije prema ruskoj agresiji na Ukrajinu, te pozvao vlast u Srbiji da konačno uvedu sankcije Moskvi.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook