Bogaroški pitao ministarku zašto ne odgovara na njegove pozive

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 13. 05. 2015. | Komentara: 0

Bogaroški pitao ministarku zašto ne odgovara na njegove pozive

NOVI SAD - Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Bogaroški upitao je danas ministarku poljoprivrede Snežanu Bogosavljević zbog čega mu ne odgovara na pozive za sastanke.

LSV

Na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, Bogaroški je pred novinarima naveo da je ministarki u proteklih nekoliko meseci uputio desetak poziva za sastanke i napomenuo da se pokrajinski Sekretarijat za poljoprivredu o radu resornog ministarstva i zakonskim predlozima i rešenjima informiše samo iz medija.

Ministarka na Sajmu nije konkretno odgovorila na kritike Bogaroškog, koji je za agenciju Beta rekao da će ministarki i sutra uputiti nov poziv za sastanak.

- Nemam šta da komentarišem, jer sam sve što sam imao rekao ministarki. Ono što se danas dogodilo je nov pokušaj da se uspostavi komunikacija sekretarijata i ministarstva, koje do sada nije bilo - rekao je pokrajinski sekretar za poljoprivredu.

(BILSV, 13.05.2015)



Izjave | Utorak, 06. 07. 2021. | Komentara: 0

Odnosi u regionu zatrovani. Samo razgovor može poboljšati situaciju

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da, ako se misli da ljudi na Kosovu počnu da žive elementarno normalnije, moraju se stvarati veze između naroda i građana koji žive na jednoj prostoru.
Izjave | Utorak, 06. 07. 2021. | Komentara: 0

Bojkotaška opozicija je Vučiću omogućila apsolutnu dominaciju

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton kaže da je teško i komentarisati optužbe „bojkot“ opozicije da učešće LSV i Stranke moderne Srbije predstavlja pokušaj vlasti da obesmisli i razvodni dijalog, jer, kako je rekao, nemaju veze sa logikom.
Izjave | Ponedeljak, 05. 07. 2021. | Komentara: 0

Građani Vojvodine trpe zbog nerešavanja pitanja Kosova

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak upravo se vratio iz Prištine i kaže da je iz razgovora sa kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem stekao utisak da se očekuje da Srbija počne da popušta. On je u izjavi za NewsMax Adria televiziju rekao da nije išao kao bilo čiji izaslanik, već da bi video kakva je situacija na Kosovu, koja se koristi kao alibi da se ne priča o Vojvodini.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook