Bogaroški: Šta je SNS spremna da uradi za Pokrajinu?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 28. 07. 2013. | Komentara: 0

Bogaroški: Šta je SNS spremna da uradi za Pokrajinu?

NOVI SAD - Komentarišući novi poziv Igora Mirovića Savezu vojvođanskih Mađara i Ligi socijaldemokrata Vojvodine da razvrgnu koaliciju sa Demokratskom strankom i „što pre se opredele na čijoj su strani", potpredsednik LSV Branislav Bogaroški ističe za Politiku da bi bilo bolje da SNS kaže šta će uraditi za Vojvodinu.
 
bogaroski

- Kada gospodin Igor Mirović poziva LSV da ne bude na strani grobara Vojvodine, nego na strani onih koji će joj doneti neku novu perspektivu, treba on lično, a i njegova stranka da dokažu šta su u stanju i šta su spremni da urade za pokrajinu - rekao je Bogaroški.

- Time što je SNS u zadnjih godinu dana zauzela neki proevropski stav, mislim na Aleksandra Vučića, koji je povukao pozitivne korake ka pridruživanju EU i rešavanju statusa Kosova i Metohije, ne znači da su svi bivši radikali, sada članovi SNS, promenili svoj nastup i pogled - kaže Bogaroški.

(BILSV, 28. 07. 2013)



Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Šućurović: Vojvodina decenijama zanemarena, budžeti i rebalansi su Dani mrmota

Poslanička grupa „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine neće podržati rebalans budžeta AP Vojvodine, izjavio je predsednik ove poslaničke grupe Saša Šućurović. On je istakao da ga rebalans vojvođanskog budžeta asocira na film Harolda Ramisa „Dani mrmota“. 
Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.
Izjave | Subota, 20. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: U LSV nema konfuzije, vreme je za mlađe ljude

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da u stranci nema konfuzije posle odlaska višegodišnjeg lidera.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook