Bogaroški: Tekst deklaracije može biti bolji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 25. 04. 2013. | Komentara: 0

Bogaroški: Tekst deklaracije može biti bolji

NOVI SAD – Šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je danas da tekst Deklaracije o zaštiti ustavnih i zakonskih prava AP Vojvodine može biti mnogo bolji i dodao da će poslanici Lige amandmanima pokušati da poprave taj dokument.

LSV

- Tu ima nekoliko netačnosti i mešanja baba i žaba. Očekujem da na sednicama skupštinskog Odbora za pitanja ustavno-pravnog položaja Vojvodine tu deklaraciju doteramo i uozbiljimo - rekao je on novinarima uoči sednice pokrajinskog parlamenta.

- Deklaracija treba da izražava principijelne stavove, odnosno načela iza kojih će stati, ako je moguće, cela Skupština AP Vojvodine, a ako ne onda skupštinska većina - istakao je Branislav Bogaroški i dodao da taj dokument ne treba da se bavi nekim pojedinačnim pitanjima, koja se mogu rešiti na drugi način.

(BILSV, 25.04.2013)



Izjave | Sreda, 02. 03. 2022. | Komentara: 0

Čanak: Na primeru Ukrajine se brani poredak mira u Evropi

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je da je napadom na Ukrajinu predsednik Rusije Vladimir Putin ušao u ćorsokak iz kojeg neće moći da izađe, te daće, ako ne pokaže da je neverovatno jak, na kraju završiti otrovan ili sa metkom u glavi.
Izjave | Subota, 26. 02. 2022. | Komentara: 0

Čanak: Putin napao Ukrajinu na isti datum kada je Hitler predstavio svoj program

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je predsednik Rusije Vladimir Putin otpočeo napad na Ukrajinu na isti datum kada je Adolf Hitler predstavio svoj nacistički program.
Izjave | Petak, 25. 02. 2022. | Komentara: 0

U parlament moraju ući poslanici iz Vojvodine

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da će LSV učestvovati na izborima, ali da se on neće kandidovati ni za jednu funkciju, ni za poslanika, ni predsednika države. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook