Čanak dobio poziv da se javi policiji po zahtevu crnogorskog MUP-a

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 28. 10. 2021. | Komentara: 0

Čanak dobio poziv da se javi policiji po zahtevu crnogorskog MUP-a

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je da je dobio poziv da se sutra javi novosadskoj policiji po zamolnici crnogorskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

LSV

Čanak je za Televiziju Hepi rekao da ne zna zašto je dobio poziv za saslušanje, ali da pretpostavlja da to ima „nekakve veze“ sa njegovim boravkom na Cetinju, tokom ustoličenja mitropolita Joanikija.

- Ne znam šta hoće od mene, ali mogu da naslutim da ima nekakve veze sa mojim prisustvom na Cetinju, 4. i 5. septembra (na ustoličenju mitroplita Joanikija) - rekao je on.

Čanak je ponovio da je tada bio na Cetinju da bi podržao ljude koji se suprotstavlju negiranju crnogorske države i nacije.

- I to je sve, i ništa više - rekao je lider LSV.

(SzILSV, 28.10.2021)



Izjave | Četvrtak, 14. 04. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Dekoncentracija vlasti nije isto što i decentralizacija

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine Maja Sedlarević ocenila je danas da procesi decentralizacije, regionalizacije i ravnomeran regionalni razvoj nisu isto, nego tri različita komplementarna procesa, te da je dekoncentracija vlasti o kojoj se u poslednje vreme najviše govori tek jedan od brojnih segmenata decentralizacije.
Izjave | Četvrtak, 14. 04. 2011. | Komentara: 0

Javni čas o antifašizmu i narodnooslobodilačkoj borbi

NOVI SAD - Javni čas o antifašizmu i narodnooslobodilačkoj borbi, kao i promocija publikacije "Rečnik NOB-a", održani su danas u Velikoj sali Skupštine grada. Javni čas, održan povodom obeležavanja 70-godišnjice od pokretanja antifašističke borbe u nekadašnjoj Jugoslaviji u Drugom svetskom ratu, otvorio je predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović, rekavši da je "tema časa jedna od najvrednijih ideja u istoriji čovečanstva."
Izjave | Utorak, 12. 04. 2011. | Komentara: 0

Potpredsednici LSV na komemoraciji u Adaševcima

ADAŠEVCI - Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine koju su činili potpredsednici stranke Nada Lazić, Aleksandar Jovanović i Aleksandar Marton učestvovala je danas na komemorativnoj svečanosti povodom 66. godišnjice probijanja Sremskog fronta i tom prilikom položili venac na spomen obeležju u selu Adašavci, kod Šida.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook