Čanak: Andor Deli je sluga mađarske desnice

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 09. 02. 2015. | Komentara: 0

Čanak: Andor Deli je sluga mađarske desnice

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak oštro je danas kritikovao poslanika Evropskog parlamenta ispred mađarske vladajuće stranke Fides, bivšeg vojvođanskog sekretara za obrazovanje i manjine Andora Delija i rekao da je on „sluga mađarskih desničarskih ekstremista“.

LSV

Čanak je za agenciju Beta rekao da Deli odbacivanjem kritika i uvredama na račun LSV datim u intervjuu za „Mađar So“ nije izneo nijedan argument, već samo „proizvoljne kvalifikacije u najboljem maniru desničarskih ekstremista čiji je bestidni sluga“.

- A da nema ni stida ni srama, govori to da se još i oglašava posle nedvosmislenog stavljanja na listu stranke druge države, pošto je pre toga obavljao jednu od najznačjnijih funkcija u AP Vojvodini. To govori i o njemu, i o tome ko ga plaća, za čije interese zaista radi, a moglo bi se ponešto zaključiti i o sveukupnom moralu i integritetu - poručio je Čanak.
 
(BILSV, 09.02.2015)



Izjave | Subota, 12. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Ne može Liga da sedi na dve stolice

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da u situaciji, u kojoj je biračko telo podeljeno, LSV ne može da sedi na dve stolice.
Izjave | Sreda, 09. 11. 2022. | Komentara: 0

Odluka o budućnosti koalicije u Novom Sadu posle izbora za organe gradskog odbora

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da je Gradski odbor LSV Novi Sad raspušten i da njime rukovodi povereništvo koje nema politički kapacitet da donese odluku o izlasku iz koalicije u gradskoj vlasti.
Izjave | Ponedeljak, 07. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Pogrešili smo, koalicija sa SNS nam nanela veliku štetu

Koalicija sa Srpskom naprednom strankom je Ligi socijaldemokrata Vojvodine nanela veliku štetu, ocenio je za N1 generalni sekretar LSV Bojan Kostreš.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook