Čanak: Miting pokazao prve pukotine u opozicionoj koaliciji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Miting pokazao prve pukotine u opozicionoj koaliciji

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je jučerašnji  miting opozicije u Beogradu pokazao prve pukotine u opozicionoj koaliciji.

"Činjenica da se Velimir Ilić nije pridružio štrajku žeđu pokazuje prve pukotine u opozicionoj koaliciji " naveo je Čanak u pisanoj izjavi za medije. Dodao je da ne veruje u doslednost štrajka glađu i žeđu kad su u pitanju "frakcije radikala", poput Srpske napredne stranke.

"Oni su navikli da žrtvuju druge, ali ne i da se sami žrtvuju za svoje ubilačke ideje " zaključio je lider LSV Nenad Čanak.

(BILSV, 17. 04. 2011.)




Izjave | Ponedeljak, 11. 02. 2013. | Komentara: 0

Vreme je za Policijsku upravu Vojvodine

NOVI SAD – Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednik poslaničke grupe u Skupštini AP Vojvodine Branislav Bogaroški rekao je danas novinarima da je premijer Srbije i ministar policije Ivica Dačić do sada već trebao da se oglasi povodom incidenata koji su se u proteklom periodu dogodili u Temerinu i ponovio da bi trebalo da podnese ostavku zbog pogoršanja bezbednosne situacije u pokrajini.
Izjave | Subota, 09. 02. 2013. | Komentara: 0

Na delu je razvlašćivanje AP Vojvodine

NOVI SAD – Trenutno je na delu latentno razvlašćivanje AP Vojvodine, koje bi na kraju trebalo da dovede do toga da se postavi pitanje zbog čega uopšte postoji pokrajinska administracija i čime ona upravlja, ocenila je danas portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Čobanu.
Izjave | Petak, 08. 02. 2013. | Komentara: 0

Oni koji nisu u stanju da se bave svojim poslom, neka se povuku

NOVI SAD – Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Čobanu ukazala je u izjavi za Kanal 9 da bi ignorisanje loše bezbednosne situacije u Vojvodini trebao da bude povod za hitnu ostavku ministra policije Ivice Dačića, što je i stav Predsedništva Lige.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook