Čanak: Miting pokazao prve pukotine u opozicionoj koaliciji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Miting pokazao prve pukotine u opozicionoj koaliciji

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je jučerašnji  miting opozicije u Beogradu pokazao prve pukotine u opozicionoj koaliciji.

"Činjenica da se Velimir Ilić nije pridružio štrajku žeđu pokazuje prve pukotine u opozicionoj koaliciji " naveo je Čanak u pisanoj izjavi za medije. Dodao je da ne veruje u doslednost štrajka glađu i žeđu kad su u pitanju "frakcije radikala", poput Srpske napredne stranke.

"Oni su navikli da žrtvuju druge, ali ne i da se sami žrtvuju za svoje ubilačke ideje " zaključio je lider LSV Nenad Čanak.

(BILSV, 17. 04. 2011.)




Izjave | Petak, 01. 02. 2013. | Komentara: 0

Čobanu: Seksualno vaspitanje u školama od septembra

NOVI SAD – Pokrajinska sekretarka za omladinu i sport Marinika Čobanu rekla je za današnji Blic da se na projektu o uvođenju oglednog predmeta Zdravstveno vaspitanje o reproduktivnom zdravlju radi od prošlog septembra, a da su u priču uključeni ginekolozi, urolozi, psiholozi, dečji lekari.
Izjave | Sreda, 30. 01. 2013. | Komentara: 0

Gušenje vojvođanske autonomije stvara kontraefekat

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš, komentarišući najnovije zahteve za ukidanje autonomije AP Vojvodine i plakate „Vojvodina republika“, rekao je da je za LSV svako ekstremno mišljenje pogrešno.
Izjave | Utorak, 29. 01. 2013. | Komentara: 0

Bogaroški: Potrebno jedinstvo oko pitanja važnih za Vojvodinu

NOVI SAD – Šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine  u Skupštini APV Branislav Bogaroški, istakao je danas za Dnevnik da se slaže s tim da pokrajinska administracija treba da ima jedinstven stav o važnim pitanjima kao što je zakonsko regulisanje prihoda APV, koji bi, po njemu, morao da se definiše u vojvođanskoj skupštini.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook