Čanak: Nadam se da će izbori proći u fer atmosferi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 24. 04. 2016. | Komentara: 0

Čanak: Nadam se da će izbori proći u fer atmosferi

NOVI SAD – Nadam se da će promene koje će doneti ovi izbori biti na korist svih građana i da ćemo imati priliku da te promene uliju novu energiju na političku scenu Srbije, istakao je danas lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.

Nakon glasanja na svom izbornom mestu, Čanak je rekao da se nada da će izbori proteći u fer nadmetanju i da neće biti previše prljavština kakvih je u određenoj meri bilo u samoj izbornoj kampanji. Dodao je da je načuo o postojanju određenih nepravilnosti tokom izbornog procesa, i istakao da se LSV tome najodlučnije suprotstavlja

– Smatram da nadležni organi moraju hitno reagovati, ne dozvoliti da se zbog pojedinačnih slučajeva dovede u pitanje kompletan izborni proces. Međutim, takođe mislim da je manipulacija izbornim procesom nešto što je potpuno nedopustivo i to se mora hitno sankcionisati i rasvetliti do kraja – zaključio je Čanak.

Lider LSV je rekao da je u ovom trenutku veoma teško govoriti o rezultatima izbora.

– Mislim da će oni biti potpuno neočekivani za mnoge aktere i mislim da ćemo tek noćas oko ponoći imati pravu sliku šta se zaista desilo. Zato što je u proteklih 48 sati, prema mojim informacijama, dolazilo do veoma zanimljivih turbulencija – rekao je lider LSV.


 (BILSV, 24. 04. 2016)




Izjave | Ponedeljak, 25. 04. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Nikolićev štrajk je bio falsifikat od samog početka

BEOGRAD - Priča o štrajku glađu i žeđu Tomislava Nikolića od samog početka je bila falsifikat, jer u svemu tome nije bilo nikakve ideje, smisla, razloga, programa ili koncepta, ocenio je sinoć u Utisku nedelje lider LSV Nenad Čanak. On je podsetio da radikali nikada ne umiru za svoje ciljeve, već da u smrt teraju druge, te da je isti epilog sa štrajkom glađu do smrti bio i u slučaju štrajka Nikolićevog bivšeg šefa Vojislava Šešelja.
Izjave | Petak, 22. 04. 2011. | Komentara: 0

Baćanović: Čađ je najveći zagađivač vazduha u Srbiji

BEOGRAD - Čađ iz kućnih ložišta je najveći zagađivač vazduha u Srbiji, izjavila je danas medijima pomoćnica ministra za životnu sredinu i prostorno planiranje Danica Baćanović povodom Dana planete Zemlje. Ona i dodala da je taj problem najizraženiji u Užicu. Baćanovićeva je navela da je i saobraćaj jedan od glavnih zagađivača vazduha u Srbiji i da je taj problem delimično rešen prestankom proizvodnje benzina sa visokim sadržajem olova.
Izjave | Četvrtak, 21. 04. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Najvažnije postići političku saglasnost

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš, koji je nedavno imenovan za predsednika Radne grupe za izradu zakona o imovini i prihodima AP Vojvodine, izjavio je jutros za RTS, povodom početka rada ove Radne grupe, da će oni dati sve od sebe da se zakon donese što pre.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook